Stuttreist elevinnovasjon

STOLTE VINNERE: BVS-elevene viste stort engasjement. Her er vinnerne fra denne ukes alternative skoledager.

STOLTE VINNERE: BVS-elevene viste stort engasjement. Her er vinnerne fra denne ukes alternative skoledager.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

BJØRKELANGEN: Elevene i Vg2 studiespesialiserende utdanningsprogram og idrettsfag har hatt tre alternative skoledager, og ble utfordret på å finne kreative løsninger til hvordan festivalen Stuttreist og Himlaga kan videreutvikles.

DEL

Det ble nok en vellykket innovasjonscamp gjennomført ved Bjørkelangen videregående skole.

Denne gangen hadde Aurskog-Høland Utvikling kommet med oppdragene med utgangspunkt i festivalen Stuttreist & Himlaga fra 2016, og med Aurskog-Høland kommune, Høland og Setskog Sparebank og Aurskog-Høland Utvikling som jury.

Ideene og innholdet i presentasjonene var imponerende, og ble tatt vel imot av oppdragsgiverne, og kanskje ser vi noen av ideene bli brukt allerede i høstens festival.

- Det var en vellykket innovasjonscamp. Flinke og kreative elever bidro til mange nye og gode ideer som vi skal benytte oss av i det videre arbeidet, sier næringsutvikler Erik Bakke, som stod for oppgavene som bestod av to deloppgaver.

Den første var hvordan skal man lokke flere unge til festivalen og nummer to var hvordan man skal utvikle merkevaren Stuttreist og himlaga..

- Skolen er svært fornøyd med det gode samarbeidet vi har med våre partnerskapsbedrifter, og vi ser på dette som en vinn-vinn-situasjon for alle parter, sier Ragnhild Hauglum, som var ansvarlig for gjennomføring fra skolens side.

Artikkeltags