- Står godt rustet foran en tøff sesong

TILBAKE TIL START: Jørgen Tjærnås har bodd flere år i Trondheim. Nå har han flyttet tilbake til Rånåsfoss og skal spille fotball for SIF i 2017. Arkivfoto: Anita Jacobsen

TILBAKE TIL START: Jørgen Tjærnås har bodd flere år i Trondheim. Nå har han flyttet tilbake til Rånåsfoss og skal spille fotball for SIF i 2017. Arkivfoto: Anita Jacobsen Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

SØRUMSAND: 5. divisjonslaget Sørumsand kan se tilbake på et 2016 der laget tok bronse. Til tross for betydelige forsterkninger i stallen, tror trener Kim Schøne det skal mye til å kopiere bedriften i 2017.

DEL

Foran årets sesong er følgende spillere klare for SIF-stallen: Midstopper/back Tobias Stokkebryn Jensen (fra Raumnes & Årnes), midtbanespiller Bojan Jakovic (fra Trosvik), back/kantspiller Eirik Holen (fra Flisbyen 3), kantspiller/spiss Jørgen Tjærnås (comeback) og kantspiller/spiss Rezgar Aliassi (comeback).

- Alle forsterker stallen, og alle bortsett fra Bojan kommer fra Sørumsand eller har spilt for SIF tidligere. Bojan har familie og kjæreste på Sørumsand, så han er uansett nært knyttet til stedet. Han kommer opprinnelig fra Askim, og har blant annet spilt for Sprint/Jeløy i 2. divisjon og i Hellas. En meget spennende spiller vi forventer oss mye av, slår Kim Schøne fast.

SIF har til nå kun mistet kun to spillere: Toni Fetahu har gått tilbake til Fet, mens Simen Breen har lagt opp.

Også i år har han med seg Mats Weinholdt som spillende trener. Ellers består støtteapparatet av Peder Kornbakk og Kristofffer Larsen (hjelpetrenere) og Roger Fossen-Melby (keepertrener).

Ambisjonen foran årets sesong er topp 5.

- Vi må se realistisk på sakene. Når det kommer fem lag fra 4. divisjon ned i vår avdeling, sier det seg selv at det blir en tøffere sesong enn i fjor. Vi vet likevel at vi har et godt lag, og med få frafall og forsterkningene, skal vi bite godt fra oss, avslutter Schøne.

Artikkeltags