Setskog synger

SYNGER PÅ SETSKOG: Bedehusmusikken er blant bidragsyterne under konserten «Setskog synger» i Setskog kirke søndag. Foto: Privat

SYNGER PÅ SETSKOG: Bedehusmusikken er blant bidragsyterne under konserten «Setskog synger» i Setskog kirke søndag. Foto: Privat

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

SETSKOG: Alle gode musikalske krefter på Setskog samles søndag i kirka under parolen «Setskog synger».

DEL

KAMPANJE! Få full digital tilgang og papiravisen i fire uker for kun 49,-

– Vi har et rikt sang- og musikkliv på skauen. Dette ønsker vi nå å vise fram og innbyr alle som har lyst til en hyggelig kveld og musikalsk glede i kirka søndag, sier Turid Kind Ekroll. Hun skal lede konserten, som arrangeres i et samarbeid mellom Setskog menighetsråd og Heggedal bedehus.

Sangere og musikere

Bidragsytere er sangerne Hannah Rebecca og John-Ivar Udnesseter, Eila M. Bønsnæs, Ole Johannes Åleskjær, Geir Fagermoen, Bedehusmusikken, Hans Petter Holtet og May Grasmo. Musikere er Inga Westby, saksofon, Vivian Aasly, orgel og piano, Yngve Aasly, klarinett, Sølvi Bakker, trompet og Richard Morgan, orgel. Det blir også trekkspill, gitar og diktlesning.

– Det finnes sikkert flere som synger og spiller på Setskog, men de får bli med neste gang. Kanskje dette blir en tradisjon, sier Ekroll.

Kveldens repertoar spenner vidt, fra musikk fra «Pirates of the Caribbean» av Klaus Badelt til Bachs «Bist du bei mir», og kjente tekster av Erik Bye og Trygve Bjerkrheim. Det blir også fellessang.

Arrangementet er åpent for alle, uansett geografisk tilhørighet og det er gratis inngang.

– Bedehusmusikken, som ledes av Anne Lise Holmedahl, har nå rundt 30 medlemmer. De har tilhold på Heggedal bedehus, og har etter hvert fått et bredt repertoar. Vi gleder oss til en hyggelig kveld. Vel møtt, avslutter Turid Kind Ekroll.

Artikkeltags