Klinker til med norske perler

NORSK PÅ NORSK: Geir Fagermoen (t.v.) og Tom Rønningsveen spiller i Setskog kirke søndag.

NORSK PÅ NORSK: Geir Fagermoen (t.v.) og Tom Rønningsveen spiller i Setskog kirke søndag.

Nybakt duo med konsert på hjemmebane.

DEL

Geir Fagermoen og pianisten Tom Rønningsveen slått sine pjalter sammen i et duoprosjekt der budskapet serveres på norsk.

Søndag spiller duoen på førstnevntes hjemmebane, i Setskog kirke.

De to møttes da de spilte sammen i hølandsbandet Southern Train tidligere i dette årtusenet.

Rønningsveen (51) har ellers spilt med artister som blant andre Bobbysocks, Jahn Teigen, Tor Endresen, Jan Werner Danielsen, Øistein Wiik, Finn Kalvik, Trøste & Bære og The Monroes.

– Tom er dyktig og har et kjempegodt rennomé i bransjen. Med ham som akkompagnatør kommer jeg til dekka bord. Vi møttes i fjor igjen, og fant ut at vi begge har lyst til å spille og synge norsk musikk. Som sagt, så gjort. Det er veldig lystbetont og vi koser oss. Vi speller kun låter vi digger, påpeker setskogingen Fagermoen, som blant annet er kjent fra lokale band som Soul Orchestra, For the Heart Band, D’Elmers og Jukebox.

Fagermoen legger ikke skjul på at duoen frir til det voksne publikumet, og nylig har de to spilt på både Hølandstreffen og Hemnes trivselssenter.

– Billettene går jevnt og trutt.Hvis det er noen igjen på søndag blir det mulig å kjøpe billetter i døra, avslutter Fagermoen.

Artikkeltags