Søker etter savnet

Tim Bræck Larsen er savnet etter en boligbrann i Marker. Bildet og navnet blir publisert etter ønske av pårørende.

Tim Bræck Larsen er savnet etter en boligbrann i Marker. Bildet og navnet blir publisert etter ønske av pårørende.

Artikkelen er over 5 år gammel

MARKER: Politiet søker opplysninger om savnet etter boligbrann.

DEL

Østfold politidistrikt har etter brannen i et bolighus i Marker i Østfold 27. april gjennomført et meget omfattende kriminalteknisk arbeid på brannstedet.

Undersøkelsene på åstedet ble avsluttet torsdag 25. juni 2015, uten at savnede er funnet i brannruinene.

"Parallelt med undersøkelsene i brannruinene har det vært gjennomført to omfattende søk i terrenget omkring boligen, og en omfattende taktisk etterforskning. Dette har ikke gitt opplysninger som kan kaste lys over hva som har skjedd med den savnede. Politiet ber derfor alle som har opplysninger om eventuelle observasjoner av savnede Tim Bræck Larsen (18.07.1945) i tiden omkring og etter 27. april 2015 om å ta kontakt snarest", skriver Østfold politidistrikt i en pressemelding.

Resultatene av undersøkelsene så langt gjør at politiet nå vil konsentrere videre etterforskning omkring andre mulige hendelsesforløp enn at den savnede har omkommet i brannen.

Man kan heller ikke utelukke at savnede har vært utsatt for en straffbar handling.

Sentralt i det videre arbeidet vil være å innhente opplysninger om den savnedes og andres bevegelser i tiden for brannen og etter denne.

Savnede hadde ut fra det som er opplyst til politiet relativt faste rutiner med daglige turer til fots og på sykkel i nærområdet.

Artikkeltags