Søker etter savnet mann i Kongsvinger – bilen er funnet

LETEAKSJON: Det søkes etter en savnet mann i Kongsvinger søndag.

LETEAKSJON: Det søkes etter en savnet mann i Kongsvinger søndag. Foto:

Politihelikopter og hjelpekorps leter etter en savnet mann i 30-åra. Nå er bilen funnet.

DEL

– Mannen har vært borte gjennom natta, og vi har nå valgt å starte en større leteaksjon. Vi er svært interessert i observasjoner fra publikum – spesielt om noen har observert bilen, sa operasjonsleder Arne Norevik ved Innlandet politidistrikt til Glåmdalen klokka 9.30 søndag.

Politiet gikk ut med bilmerke og registreringsnummer i håp om at noen hadde gjort observasjoner. Klokka 13 kunne politiet melde at bilen var funnet ved Fensjøfløytvegen i Lundersæter – etter tips fra publikum.

– Vi er nå igang med søk etter den savnede personen i området ved hjelp av politihelikopter og politihund, opplyser operasjonslederen, som er takknemlig for at vitnet meldte ifra om den etterlyste bilen.

– Det var jo et godt stykke unna der vi først søkte, sier Norevik.

Den savnede mannen er bosatt i Kongsvinger. Han er 170 centimeter høy, og har brunt hår. Politiet er usikre på hvilke klær han hadde da han forsvant.

Mange deltar i leteaksjonen i Kongsvinger søndag. Søket med politihelikopter begynte på formiddagen. Samtidig har Røde Kors og Norsk folkehjelp lett langs veinettet utifra bopel.

Lørdag var det også en leteaksjon i Kongsvinger. Mannen ble funnet i god behold før klokka 22.

Artikkeltags