Søker etter savnet mann i Kongsvinger – ønsker tips om bil

Politihelikopter og hjelpekorps vil bli satt inn i søket etter en savnet mann i 30-åra.

DEL

(Glåmdalen) – Mannen har vært borte gjennom natta, og vi har nå valgt å starte en større leteaksjon. Vi er svært interessert i observasjoner fra publikum – spesielt om noen har observert bilen, sier operasjonsleder Arne Norevik ved Innlandet politidistrikt til Glåmdalen klokka 9.30 søndag.

Bilen Norevik ønsker tips om er en svart Ford Fiesta med registreringsnummer HJ99387. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 02800.

Den savnede mannen er bosatt i Kongsvinger, men Norevik ønsker at publikum også i områdene rundt holder øynene åpne. Mannen er 170 centimeter høy, og har brunt hår. Politiet er usikre på hvilke klær han hadde da han forsvant.

– Han er ikke ansett som farlig, men om noen observerer bilen vil vi at man ringer politiet i stedet for å gjøre egne undersøkelser. Grunnen er at vi ønsker gode søkeforhold uten at sporene blir ødelagt, forklarer operasjonslederen.

– Om kort tid starter politihelikopter søk over Kongsvinger. Vi får også hjelp av Røde Kors og Norsk Folkehjelp, opplyser han.

Artikkeltags