Stjernemøte med Sandra

Stort: Tine Helene Olsen og Lars Østbye Nielsen flankerer den populære artisten Sandra Lyng Haugen.Begge foto: Jørgen KirseBOM

Stort: Tine Helene Olsen og Lars Østbye Nielsen flankerer den populære artisten Sandra Lyng Haugen.Begge foto: Jørgen KirseBOM

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

SØRUMSAND: Aktivitetssenteret vant radiokonkurranse og fikk storfint besøk av Coca Cola-traileren og Sandra Lyng Haugen.

DEL

Det ble kjempestemning i Bingsfosshallen på Sørumsand da Sørum Aktivitetsenter fikk besøk av Sandra Lyng Haugen og juletraileren til Coca-Cola.

Coca-Cola i samarbeid med Radio Norge kjørte i desember en konkuranse for hele Norge, der én heldig vinner ville få besøk av Coca-Cola traileren og en intimkonsert med Sandra Lyng-Haugen.

Det var Sørum Aktivitersenter (SAS) som ble den heldige vinneren.

LES OGSÅ: Restaurant ennå ikke solgt: – Jeg har en plan B hvis salget ikke går i orden

– Ville glede

Æren får Aina Mørck Zuidema som meldte dem på i konkuransen.

– Jeg har de siste ukene sittet hjemme og lest til eksamen med Radio Norge på, og da jeg hørte om den konkurransen tenkte jeg med en gang at dette måtte være midt i blinken for brukerene på Aktivitetssenteret. Mye av grunnen er at dette er mennesker som ikke har samme tilgang på liknende opplevelser, fordi mange er avhengig av bistand for å komme seg på slike ting. Også er jo Coca Cola noe som alle har et forhold til... Og jeg visste at det kom til å glede mange, forteller en glad Aina Zuidema til Indre Akershus Blad.

LES OGSÅ: Tjener 40.000 i måneden på ulovlig «vennekjøring»

Sørum Aktivitetetssenter har 29 tjenestemottakere og de inviterte med seg alle som bor i de kommunale boligene og avlastningshjemmene i kommunen.

Stas

– Det er stor stas og dette betyr mye for alle våre tjenestemottakere sier enhetsleder Per Christian Vollebæk Sørum Aktivitetssenter.

Lars Østbye Nielsen, en av brukerene av SAS, var i stjernehumør og smilte fra øre til øre.

– Dette er gøy! Jeg skal sitte på første rad, sier Lars.

Artikkeltags