Fredag 24. og lørdag 25. juni blir Big Dream Steakhouse for første gang en arena for Bjørkelangen Musikkfestival.

Konsertene med Geir Fagermoen (25.6.) og Håkon Hauer (24.6.) og karenes respektive orkestre, vil gå av stabelen i den nye restauranten til Axel Borsheim.

Opprinnelig plan var at konsertene skulle finne sted i Bjørkelangen Sportsforenings klubbhus i Bjørkelangen Sportshall.

– Slik blir det ikke. Når det likevel var Axel og hans mannskaper som skulle forestå skjenkingen i klubbhuset, blir løsningen med å flytte konsertene bort til Big Dream Steakhouse helt suveren. Her blir det alle rettigheter og en fin mulighet for det voksne festivalpublikumet til å oppleve solid soul og rock’n roll blant likesinnede, sier festivalleder Ken-Robert Borgersrud.

Håkon Hauer har allerede spilt flere konserter i restaurantlokalet ved Eidsverket.

– Det har fungert helt optimalt. Lokalet er brunt og lunt og innbyr til god stemning.

– Trivelige lokaler

Setskogingen Geir Fagermoen vil spille i Big Dream Steakhouses lokaler for første gang, men bedyrer at han og bandet gleder seg veldig.

– Det blir vel så koselig å ha arrangementet her som i et klubbhus. Lokalitetene er trivelige og det blir som å spille i et stort publokale. Festivalen stiller jo med lyd og lys, og vi kommer til dekket bord. Dette blir bra, mener 48-åringen.

Innehaver Axel Borsheim er også klar for festivalhelg.

– Det er hyggelig å kunne bidra til at musikkfestivalen ikke kun blir en hallfest. Vi er glade for å ha to gode band hver kveld og skal bidra med både nattmat og forfriskninger til festivalpublikumet. Velkommen, sier Borsheim.

Det vil bli solgt enkeltbilletter i døra til begge konsertene, i tillegg til at publikum med festivalpass også vil komme inn.