– Vi skulle lage en festkveld, og det gjorde vi absolutt

Rømskog-sangerne tok en sterk tredje plass i Det siste kommuneslaget i Indre Østfold. Øystein Heggedal i midten, med shorts og dressjakke à la fjernsynets prøvebilde fra forrige årtusen.

Rømskog-sangerne tok en sterk tredje plass i Det siste kommuneslaget i Indre Østfold. Øystein Heggedal i midten, med shorts og dressjakke à la fjernsynets prøvebilde fra forrige årtusen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Måneders innsats ble kronet med en forrykende kveld. Øystein Heggedal er både stolt og imponert.

DEL

Rømskog tok en solid tredje plass blant ni kor i Det siste kommuneslaget i Indre Østfold.

At rømsjingene kan synge kan vi nå slå fast. I 2011 gikk Rømskog helt til topps i korslaget for Indre Østfold. Denne gang fulgte de opp med en sterk tredje plass.

– En fantastisk fin kveld. Dette var moro, oppsummerer korleder Øystein Heggedal.

– Personlig var det en fantastisk opplevelse å være med på. Helt rått, magisk. Opplegget med lys og lyd og et fantastisk band man får stå på scenen sammen med, sier Heggedal.

LES OGSÅ: Renoverer kjøkkenet på sykehjemmet for 700.000 kroner

Han mener rømsjingene i korrekka innfridde, og er svært fornøyd med innsatsen.

– Jeg er imponert! Kormessig gjort vi en helt topp innsats. Vi skulle lage en festkveld, og levere det vi hadde øvd inn, og det gjorde vi absolutt. Så leverte de andre strålende, mener Heggedal.

Skiptvet stakk av med seieren, mens Trøgstad tok andre plass foran Rømskog.

– At Skiptvet vant var helt riktig. De gjorde det veldig bra på låt nummer to, sier Heggedal.

UKAS BLOGG: Det var Syntax Error både i huet og arslet før vi endelig fikk opp den pikslete logoen på skjermen nede i kjellerstua

For å delta i korslaget skal det være god bredde blant sangerne, og en del kriterier skal oppfylles.

– Vi fulgte kriterelista. Det var bredt med rømsjinger, og folk som aldri har sunget i kor før. Det var flott å ha med så stor bredde av folk. Jeg er imponert og stolt over å ha fått være med på dette, sier Heggedal.

Etter å ha ligget i hardtrening i ukevis, og nådd et fantastisk klimaks under konserten, erkjenner Øystein Heggdal at søndagen er litt tung.

– Ja, det blir litt dagen derpå. Man er litt utladet. Det var etterfest med DJ, og party i Askim fra midnatt. Det var trøkk der nede. Vi var med en stund, og så tok vi kvelden. I dag er det godt å få gjøre bare det man har lyst til, og ikke ha noe annet som ligger og venter. Nå er det over, men det har vært moro for oss som har vært med på dette!

Alle kor framførte hver sin låt, før det var pause, og korene slapp til med låt nummer to.

Rømskog åpnet med 80-tallslåta «Kyrie» av Mr. Mister, og fikk virkelig Askim kulturhus til å gynge. Rømskog andrelåt var «This is me» fra filmen Showman.

LES OGSÅ: Dukken Marion har forandret Mias (36) liv: – Mange trur sikkert at jeg har tørna litt

Artikkeltags