Ordføreren spanderte kake på Slumbrødrene

GOD STEMNING: Ordfører Roger Evjen, i første rekke flankert av Lars Walter Andersen (t.v.) Thor Amund Blixrud, Tore Ødegaard og Hans Kristian Pålerud, var med Gå-gjengen på tur fredag. FOTO: ROGER ØDEGÅRD

GOD STEMNING: Ordfører Roger Evjen, i første rekke flankert av Lars Walter Andersen (t.v.) Thor Amund Blixrud, Tore Ødegaard og Hans Kristian Pålerud, var med Gå-gjengen på tur fredag. FOTO: ROGER ØDEGÅRD Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

BJØRKELANGEN: Oppmøtet var stort og humøret på topp, da ordfører Roger Evjen gikk sammen med Slumbrødrene/Gå-gjengen til Stigen fredag formiddag.

DEL

– Dette er et sosialt folkehelsetilak jeg vil applaudere. Mange her går flere mil i uka, og de som ikke klarer å gå fram til turmålet får skyss inn, slik at de kan være med på den sosiale praten rundt leirbålet også, sier Evjen etter å ha vært med Gå-gjengen på tur i formiddag.

Ordføreren, som tok Tore Ødegaard i Gå-gjengen på ordet da han ba Evjen med på tur med marspankake i en artikkel i Indre Akershus Blad for litt siden, ble også utnevnt til prøvemedlem i gruppa, og fikk diplom, undertegnet av alle medlemmene.

Marsipankaka var med, og bidro helt sikkert til ekstra god stemning blant seniorene rundt bålet fredag.

Les også: Ett skritt nærmere skøyteis på Aursmoen

– Praten gikk om løst og fast. Det ble pratet om skihopping og fotball, og litt om politikk. Det er jo naturlig når en politiker er med og går. Stemningen var meget god, og det var mye smil og latter, forklarer Evjen.

Som yngste medlem i Gå-gjengen fikk dessuten Evjen et viktig oppdrag:

– Han må skaffe sponsor til å brøyte veien fra slalåmbakken og inn til Stigen, forteller Tore Ødegaard, med glimtet i øyet.

Ødegaard synes det var sporty av ordføreren å ta ham på ordet og bli med på tur.

Les også: Idrettsrådet om svømmehall-kostnadene: – Vil sjekke tallene nøye

– Roger er en trivelig fyr. Vi har oppfordret ham til å oppfordre andre pensjonister til å kopiere vårt tiltak når han drar rundt i kommunen. Også røpet vi hva S.L.U.M. står for: Sosialt samhold, Lokalhistorie, Underholdning og Mosjon, avslutter Ødegaard.


Artikkeltags