Psykedeliske ørkenrockere klar for Bjørkelangen

LÅVEROCK-KLARE: Brødrene Amund (t.v.) og Henrik Maarud i The Morudes er klare for Låverock på Frilund Gård lørdag 26. august.

LÅVEROCK-KLARE: Brødrene Amund (t.v.) og Henrik Maarud i The Morudes er klare for Låverock på Frilund Gård lørdag 26. august.

Artikkelen er over 2 år gammel

BJØRKELANGEN: Lørdag 26. august står brødrene Amund og Henrik Maarud, også kjent som duoen The Morudes, på scenen under Låverock på Frilund Gård.

DEL

Amund spiller gitar og synger, mens Henrik også synger og spiller trommer.

Simen Aanerud på tangenter er også med til Frilund i anledning denne konserten.

The Morudes er i storslag, og etter å ha «varmet seg opp» på Øya-Festivalen 2017 i midten av august, tar de med seg Simen Aanerud til en helaften med rock og blues på Frilund.

Den hardtslående og upolerte rockeduoen Morudes beskriver musikken sin best som psykedelisk ørkenrock.

Gutta blander energisk indierock med blues, der de tråkker i de musikalske fotsporene til storheter som Hendrix, Bombino og Mars Volta, og topper det hele med melodiøse vokallinjer.

Morudes live er en fryd for øyne og ører. Nevnte Aanerud er en kjent bluespianist, og har i en årrekke vært en del av bandet til Amund Maarud. Han er også oppfinner, med egen bedrift! Amund er mest kjent som en av landets mest habile gitarister. I 2011 fikk han Spellemannprisen for soloalbumet «Electric» i klassen blues. Amund vil spille en egen akustisk avdeling under konserten på Frilund.

Artikkeltags