Klare for årets store romjulsfest

AVALANCHE PÅ RIBBEJAZZ: – Vi elsker fortsatt å stå på scenen og spille live, så det blir supermoro å få være med på den berømte Ribbejazzen, sier Kirsti Johansen og Kjetil Røsnes fra Avalanche. Ribbejazz-general Odd Brubak (i midten) er meget fornøyd med bookingen og gleder seg til konsert.

AVALANCHE PÅ RIBBEJAZZ: – Vi elsker fortsatt å stå på scenen og spille live, så det blir supermoro å få være med på den berømte Ribbejazzen, sier Kirsti Johansen og Kjetil Røsnes fra Avalanche. Ribbejazz-general Odd Brubak (i midten) er meget fornøyd med bookingen og gleder seg til konsert. Foto:

Lokale musikere av toppformat inntar kultursenteret.

DEL

Den blir gjerne kalt en byfest på vinterstid, Ribbejazzen.

Arrangementet der det er levende musikk på seks forskjellige scener hele kvelden under samme tak.

Datoen er som vanlig 29. desember og arenaen Lillestrøm kultursenter.

Som vanlig er en rekke musikere fra Indres distrikt representert på plakaten.

De mest kjente er ikke bare kjente i vår lille avkrok av verden, men verdenskjente.

I 1989 var «Johnny Johnny Come Home» på alles lepper og i alles ører.

Kirsti Johansen og Kjetil Røsnes i Avalanche fikk en internasjonal suksess med superhiten.

Nå er de klare for årets store romjulsfest i Lillestrøm.

Etter mange år med bosted i Tyskland og Frankrike, flyttet familien hjem til Norge – og bosatte seg på Lierfoss.

Etter tusenårsskiftet har de deltatt både i Melodi Grand Prix, og i 2007 ble «Goodbye to Yesterday» kåret til årets Norsktopp-låt.

LES OGSÅ: – Det er moro å spelle for noen som kommer for å høre på oss i stedet for de som er nede i den tolvte halvliteren!

Forskjellige sjangre

Andre lokale innslag inkluderer JT Lauritsen & The Buckshot Hunters (Vokalist Jan Tore Lauritsen er fra Åkrene), The Real Thing, med enebakknesing Paul Wagnberg på Hammond B3-orgel, samt Fat Fred & The Possum Hunters, der vokalist Fredrik Støvind er fra Roven, mens gitarist Joachim Bye-Svendsen har sine aner i Gansdalen, og organist David Skeie kommer fra Rånåsfoss.

KLARE FOR RIBBEJAZZ: JT Lauritsen og Buckshot Hunters.

KLARE FOR RIBBEJAZZ: JT Lauritsen og Buckshot Hunters.

LES OGSÅ: – Jeg har store drømmer, selv om det kan være skummelt å fortelle om dem!

Andre artister som gjester «Ribba» i år er blant andre jazzdivaen Majken Christiansen fra Danmark og Harvest Trio, som hyller Neil Young

– Som vanlig er andre sjangre, som for eksempel soul, rock, pop, visesang og blues også representert. Du kan vandre fra sal til sal for å oppleve herlig musikk fra strålende band. Vi ønsker alle velkommen, sier Ribbejazz-general Odd H. Brubak i Lillestrøm Jazzklubb, som arrangerer gildet.Artikkeltags

Kommentarer til denne saken