Fredag åpner Fjøset dørene igjen: – Kundene vil oppleve noe helt nytt

Gleder seg: Denne gjengen er klar for reåpning av Fjøset restaurant. Fra venstre: Jøran Melby, Frode Kopperud, daglig leder Christian Holth og Stian Klokkerød. Foto: Roger Ødegård

Gleder seg: Denne gjengen er klar for reåpning av Fjøset restaurant. Fra venstre: Jøran Melby, Frode Kopperud, daglig leder Christian Holth og Stian Klokkerød. Foto: Roger Ødegård

Artikkelen er over 1 år gammel

Fjøsets daglige leder Christian Holth gleder seg til å vise fram en helt ny stil og ny meny når restauranten åpner dørene på fredag.

DEL

Fjøset restaurant har holdt stengt siden 22. desember for å gjenoppstå i ny drakt førstkommende fredag. Fra 2. januar har Fjøsets ansatte og en rekke andre jobbet tidlig og sent med å fornye og forandre den populære restauranten i Aurskog Golfpark, som er inne i sitt 15. leveår.

– I fjor høst snakket vi om at det er på tide å fornye restauranten. Konkurransen i bransjen er tøff, og det gjelder å henge med i tiden. Målet er å skape en lun og god atmosfære rundt et godt måltid. Det skal ikke være noen som helst tvil om at du kommer inn i et fjøs. Med disse forandringene håper vi at totalopplevelsen blir enda bedre. Flinke kokker, god mat og serviceinnstilte servitører er ikke lenger nok, sa Christian Holth til Indre i januar.

LES OGSÅ: Vil snu Bjørkelangen sentrum på hodet – se de enorme planene

Takket være investeringer og støtte fra grunneier Hans Sauge og lokalpatriot Morthen Bakke lar oppgraderingen av Fjøset seg gjøre.

– Det blir nok fullt hus

Førstkommende fredag gleder Holth og de ansatte i Fjøset restaurant seg til å vise fram de nye lokalene og den nye menyen. Også Tyst Bar vil åpne dørene på fredag og lørdag.

– Bestillingene tikker inn. Det kommer nok til å bli fullt hus. Alt er nytt, og vi er på god tur med tanke på å bli ferdige til åpningen, sier Holth til Indre.

En sniktitt: Fjøset har fått et helt nytt uttrykk.

En sniktitt: Fjøset har fått et helt nytt uttrykk. Foto:

Noen signaturretter blir med på reisen videre, men store deler av menyen er ny. Det er prøvesmaking for inviterte gjester på onsdag.

– Det er greit med en innkjøring, ikke minst med tanke på at kassasystemer og serveringsmetode også er helt ny. Vi kommer til å trenge litt tid før alt er på gli, men vi gleder oss uansett til en ny verden for Fjøset, sier Holth.

– Jobber lange dager

Totalt har Fjøset restaurant cirka 85 sitteplasser. Holth sysselsetter cirka 20 ansatte, med stort og smått.

– Vi må jobbe lange dager for å bli ferdige. Det er noe småtteri som gjenstår her og der, men vi blir sikkert ferdige til åpningen. Folk har virkelig stått på, sier Christian Holth som ønsker alle hjertelig velkommen til nye Fjøset.

LES OGSÅ: 6,1 millioner kontrollerte kjøretøyer – kun fire førerkortbeslag på drøyt tre år: – Aller viktigst er det at liv ikke går tapt

Artikkeltags