– Bli med på årets rebusløp!

KLARE FOR REBUSLØP: 10. mai er det duket for rebusløp fra Bjørkelangen. Bli med på en spennende tur på kryss og tvers i bygda, sier Kjell Roar Nygård i BSF som teknisk arrangør, mens Høland og Setskog Sparebank, her representert ved Bjørg Lunder t.v. og  Kine Holtet er en god støttespiller. Foto: Øivind Eriksen

KLARE FOR REBUSLØP: 10. mai er det duket for rebusløp fra Bjørkelangen. Bli med på en spennende tur på kryss og tvers i bygda, sier Kjell Roar Nygård i BSF som teknisk arrangør, mens Høland og Setskog Sparebank, her representert ved Bjørg Lunder t.v. og Kine Holtet er en god støttespiller. Foto: Øivind Eriksen

Av

– Velkommen til rebusløp fra Bjørkelangen, sier daglig leder i BSF, Kjell Roar Nygård.

DEL

Fredag 10. mai er det duket for jakt etter bestemte mål på kryss og tvers i Aurskog-Høland.

– Etter at vi måtte droppe fjorårets rebusløp på grunn av arbeidene med det nye klubbhuset vårt, er det på’n igjen i år, i samarbeid med sponsorene våre Høland og Setskog Sparebank og YX/7-Eleven på Bjørkelangen, forteller Nygård.

Start og mål blir selvsagt ved klubbens nye storstue, og hver bil kan inneholde fra to til maksimum fem personer.

– Populært

– Arrangementet er tydeligvis populært, for vi har hatt flere forespørsler om det blir noe i år i løpet av vinteren – og 10. mai er dagen det skjer, sier Nygård som lover spennende og utfordrende rebuser som må løses for å komme rundt.

– Men husk at dette ikke er noe rally. Det består å løse oppgaver for å komme seg fra post til post – naturligvis innenfor gjeldende fartsgrenser.

Artikkeltags