- Årets sesong punkterte altfor tidlig, men nå som Cosworth'en har kommet seg på beina igjen er hvertfall jeg veldig klar for å kjøre billøp igjen. Motivasjonen var liksom ikke helt på topp med Mitsubishien, smiler Ole Gunar Skogli, som har blakerværingen Raymond Braaten som kartleser.

I tiden etter Numedal har det blitt utallige timer i garasjen, med gjenoppbygging av Sierra'en. Karosseriet hadde fått en real trøkk, men den hadde klart seg bra mekanisk sett.

I tillegg til all oppretting, ble det tidlig bestemt en endring av bilens utseende.

Og resultatet er teamet godt fornøyd med!

- Vi var veldig fornøyd med utseendet på Mistubishien, noe vi også fikk mange tilbakemeldinger på. Derfor ønsket vi å videreføre noe av det til Sierra Cosworth'en. Men jeg var fast bestemt på den skulle ha litt mer retro utseende. Valget falt på en egen vri av den originale dekoren til Ford Motorsport. Det er vel noe både teamet og andre har respondert positivt på, forteller Skogli.

Helgens Rally Sørland blir første test av bilen siden den ble bygget opp igjen, men allikevel stiller OS-Motorsport med lave skuldre.

Målet er, hvis bilen fungerer som den skal, en plassering blant topp 5.

- Jeg har ikke hatt så lave skuldre siden Aurskog Høland Rally i fjor, da vi stilte med uprøvd Volvo 240. Da hadde vi det fryktelig morsomt og det er dit vi skal i helgen også. Vi er med for å ha det gøy og det har vi klart med Sierra'n tidligere, sier Ole Gunnar ivrig.

Kartleser Raymond Braaten er også klar for comeback i nasjonal 2wd.

Selv om nyheten om gjenforening med Sierra'n ikke ble fortalt til Braaten med det første, er det absolutt ingen sure miner.

Teamets noteknekker er positiv før helgen.

- Vi får vel prøve å gi publikum litt valuta og show i år vel. I fjor takket hjullageret for seg litt for tidlig. Surt og kaldt var det også. Men med nyrestaurert bil, sommervær og orginal besetning i cosworth'n, så blir vi ikke noen sinke i trafikken , humrer Raymond Braaten.

Rally Sørland 2017 består av 11 spesialstrekninger på totalt ca 155 km.

Med unntak av ca. 4 kolometer asfalt på SS 1 har resterende SS grus underlag. Løpets base vil være på Sørlandets Travpark Kristiansand.