Gå til sidens hovedinnhold

Prøv Indre Akershus Blad gratis i hele januar

Med ett klikk kan du nå få tilgang til alt plussinnhold på Indre Akershus Blad i januar måned.

– Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av denne muligheten. De som ikke leser Indre så ofte kan nå få et innblikk i hva vi leverer hver dag, helt kostnadsfritt, sier Arne Henrik Vestreng, ansvarlig redaktør i Indre Akershus Blad.

Leserne som tegner seg for gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes.

Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.

Lag din aID her!

LES OGSÅ: Amedia utsatt for stort dataangrep – papiravisen av Indre Akershus Blad kommer ikke ut onsdag

Eksklusivt for abonnenter

Tilbudet gjøres i forbindelse med at Indre Akershus Blad gjenoppretter krav om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til eksklusivt innhold.

Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar har alle plussartikler i Indre Akershus Blad vært tilgjengelig for alle. Dette skjedde som en konsekvens av at Indres tjenesteleverandør Amedia ble rammet av et dataangrep.

– Da systemene våre ble rammet, ble tilgangen til plussartikler rutinemessig åpnet for å sikre at alle abonnenter får tilgang til journalistikken de har betalt for. Nå vet vi at vi er i stand til å gi abonnentene som har betalt trygg tilgang til journalistikken. Samtidig gir vi altså andre muligheten til å lese oss gratis ut januar, sier Arne Henrik Vestreng.

Abonnementssystem nede

Flere systemer er fortsatt rammet av dataangrepet mot Amedia, som er eier og tjenesteleverandør for norske lokalaviser over hele landet.

Dette har enkelte konsekvenser for eksisterende abonnenter. Blant annet er det på nåværende tidspunkt ikke mulig å si opp abonnementet.

– Vi har fortsatt ikke tilgang til vårt abonnementssystem. Dette betyr blant annet at det ikke er mulig å si opp abonnementet på nåværende tidspunkt, og det er heller ikke mulig å bli abonnent på vårt felles abonnementsprodukt +Alt. Dette jobber vi fortsatt med å finne løsninger på så snart som mulig. Vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig både å kjøpe og å si opp abonnementet sitt på våre aviser, sier konstituert forbrukermarkedsdirektør i Amedia, Carl Gustaf Eriksson.

Her er noen av de viktigste sakene vi har publisert de siste dagene som du nå kan lese:

Les også

Barnevernsbarna slår tilbake mot skrekkbeskrivelsene: – Bunes har snudd livet mitt

Les også

Her blir det ny fabrikk: – Endelig skal vi i gang!

Les også

Bengt ble overrasket da jordet så slik ut: – Kan gjøre mye skade!

Les også

Mann i 70-årene ble ranet i eget hjem: – Vi trenger hjelp fra publikum

Les også

Maren (25): – Jeg er glad jeg har gutta å bryne meg på!

Kommentarer til denne saken