- Vi har fått tak i drømme-artisten!

Til Sørumfestivalen: Artisten Silya opptrer i Bingsfosshallen torsdag 2. februar. Prosjektleder Berit Bagøien Moe lover en forrykende konsert.Foto: Jørgen Kirsebom

Til Sørumfestivalen: Artisten Silya opptrer i Bingsfosshallen torsdag 2. februar. Prosjektleder Berit Bagøien Moe lover en forrykende konsert.Foto: Jørgen Kirsebom

Artikkelen er over 2 år gammel

SØRUMSAND: Sitatet tilhører prosjektleder Berit Bagøien Moe om Sørum- festivalens hoved-konsert. På scenen står Silya sammen med 7. klassingene.

DEL

2 måneder for 49 kroner! Lokalavisen når det passer deg.

Sørumfestivalen nærmer seg. Tradisjonen tro får kommunens 7. klassinger delta under hovedkonserten sammen med én av Norges største artister.

I år står Silya på scenen i Bingsfosshallen sammen med 250 12-åringer.

– Vi har hatt lyst til å booke Silya lenge, men hun har ikke hatt tid før. Vi er veldig glade for å ha fått henne på plass denne gang. Jeg kan nesten garantere at publikum vil få en større opplevelse enn tidligere under hovedkonserten, sier prosjektleder Berit Bagøien Moe til Indre Akershus Blad.

Silya har jobbet aktivt som liveartist i USA i mange år. I Norge er hun kanskje mest kjent for deltagelsen i NRKs Stjernekamp, et program hun til slutt gikk av med seieren i.

Til Sørumsand har hun med seg sitt eget band The Sailors.

– Silya er en utrolig dyktig artisk. Hun har et enormt sceneshow, og en utstråling man kan lete lenge etter. Dette kommer til å bli en fantastisk opplevelse. Publikum kan forvente seg en energibunt som vil gi 110 prosent på scenen, sier Moe.

– Hva vet 7. klassingene om Silya?

– Det er ikke sikkert de vet så mye. Men det gjør heller ingenting. Ungene har gått av å høre annen musikk enn hva de lever med daglig. Gjennom øvelsene og konserten vil også elevene få et personlig forhold til sangene, konstaterer prosjektlederen.

7. klassingene skal synge sammen med Silya på fire av låtene, deriblant åpningslåta.

Elevene har allerede begynt å øve inn sangene.

Noen timer før konserten i Bingsfosshallen torsdag 2. februar blir 7. klassingenes første møte med artisten. Først blir det en generalprøve, før det braker løs med konsert senere på kvelden.

Festivalen åpner for øvrig med konsert med Light Without Shadow (Petter Simonsen med flere) i Blaker kirke fredag 27. januar.

Artikkeltags