Heidi er varaordførerkandidat for nye Lillestrøm kommune

Fikk tillit: Heidi Westbye Nyhus (Ap) fra Blaker.

Fikk tillit: Heidi Westbye Nyhus (Ap) fra Blaker.

Artikkelen er over 1 år gammel

Heidi Westbye Nyhus fra Blaker ble enstemmig valgt.

DEL

22. november avholdt Lillestrøm Arbeiderparti et historisk nominasjonsmøte. Blakerværingen Heidi Westbye Nyhus ble enstemmig valgt som Arbeiderpartiets varaordførerkandidat i forkant av neste års valg i nye Lillestrøm kommune.

Jørgen Vik fra Lillestrøm ble valgt som partiets ordførerkandidat.

Westbye Nyhus er utdannet lærer, jobber som inspektør ved Sørumsand skole og er gruppeleder for Arbeiderpartiet i Sørum. Vik er utdannet prest og har de siste årene arbeidet ved IFE på Kjeller i tillegg til å være gruppeleder for Arbeiderpartiet i Skedsmo og partileder i Lillestrøm Arbeiderparti.

– Jeg er veldig glad for tilliten jeg har blitt vist ved å bli valgt til Arbeiderpartiets varaordførerkandidat i Lillestrøm kommune. Nå starter valgkampen og den gleder jeg meg til. Vi har fått på plass et godt lag og sammen skal vi skape politikk for fremtiden der hele kommunen skal med, sier Westbye Nyhus.

Ordførerkandidat Vik er begeistret av å ha Westbye Nyhus som varaordførerkandidat.

– Heidi er en meget dyktig politiker med et stort hjerte for innbyggerne i Lillestrøm kommune. Vi samarbeider godt og jeg er overbevist om at Lillestrøm vil bli en av landets beste kommuner å bo i med Arbeiderpartiets politikk fordi vi vil bruke de store pengene på skole, helse, miljø og kultur.

Artikkeltags