Eli inviterer til konsert med Håkon Hauer

Leder Eli Fjeldstad i Løken pensjonistforening inviterer til konsert.

Leder Eli Fjeldstad i Løken pensjonistforening inviterer til konsert. Foto:

Torsdag er det duket for konsert med Håkon Hauer og Monika Nilsen Walter i Løken og omegn kulturbygg.

DEL

– Vi gleder oss, og håper mange kommer, sier leder Eli Fjeldstad i Løken pensjonistforening.

Konserten går av stabelen på formiddagen, og hun ønsker både medlemmer og alle andre hjertelig velkommen.

– Det er ikke en konsert bare for medlemmer i pensjonistforeningen. Dette er for alle i bygda uansett alder og ståsted. Håkon Hauer er godt likt, og det blir en konsert i god, gammal Hauer-stil, sier Eli Fjeldstad.

Håkon og Monika har begge vært involvert i flere utgivelser der Kjetil Gjerpset har tonesatt Hans Børli-dikt, under prosjektnavnet Solefall, i 2018 og 2019, og vil helt sikkert spille noen av disse låtene denne gang.

Ellers har duoen låter av blant andre Vazelina, Elvis, Rolling Stones, Janis Joplin, Vidar Sandbeck og Creedence på repertoaret.

Det er ikke første gang pensjonistforeningen inviterer til konsert på Rakstad.

– Vi har pleid å ha rundt 100 besøkende på konsertene, og det synes jeg er veldig bra! Som vanlig holder vi billettprisen lav for at alle skal få mulighet til å være med. Vi gjør ikke dette for å tjene penger, men ønsker å skape litt hygge for folk. Får vi et lite overskudd er det selvfølgelig ingen ulempe, sier lederen i pensjonistforeningen.

Løken pensjonistforening møtes hver 14. dag, og har alltids noe musikk og underholdning på treffene sine.

– Annenhver gang spiller husorkesteret vårt. Det er gamlekara som kaller seg Retro, og John Nilsen er primus motor. Én gang i måneden har vi eksterne. Vi har hatt besøk av Petter Simonsen, Bjørn Sørli fra Løken og sist onsdag hadde vi en som heter Ola Solberg. Han er veldig ålreit, forteller Eli Fjeldstad.

Dette blir den eneste litt større konserten pensjonistforeningen arrangerer i høst.

– Men vi har et par turer på panelet. Vi skal først til Utvandrermuseet på Ottestad, og så blir det etter hvert juletur til Prøysenhuset. Der blir det litt underholdning og Prøysen-sanger i tillegg, sier Fjeldstad.

Håkon Hauer og Monika Walter kommer til Rakstad.

Håkon Hauer og Monika Walter kommer til Rakstad. Foto:

Artikkeltags