Festivalen har fylt Aurskoghallen hver bidige gang, og Anita Kopperud i festkomiteen har ingen planer om å endre på vinnerlaget.

– Vi har booket Radiohits, som spiller coverlåter folk kjenner igjen, det blir en rekke forskjellige ølslag å smake på, og arrangementet passer for alle aldersgrupper over 18 år.

Radiohits består av en rekke lokale krefter, blant andre familien Egner og Lena Fløitmoen fra Aurskog og Bengt Jacobsen fra Sørumsand.

Bandet spiller blant annet låter fra tidsaktuelle Abba- og Queen-forestillinger, samt store disco-, pop- og rockehits fra de fire siste tiår. Felles for innslagene er at de får det til å rykke i dansefoten og klø i stemmebåndet. I tillegg blir DJ Doc Retro å høre fra hovedscenen, mens George Coby underholder i pianobaren ute i teltet.

Kopperud forteller at håndball- og fotballgruppa stiller med et betydelig dugnadsmannskap for å kunne avvikle arrangementet.

– Ølfestivalen er en av sportsklubbens viktigste inntektskilder. Billetter er lagt ut. Det lønner seg å kjøpe på forhånd, da de går som varmt hvetebrød for øyeblikket, og det fort kan bli utsolgt. Det er lov å kle seg ut i tyrolerutstyr, sier Kopperud.