– Jeg ønsker å gi noe tilbake til klubben. Det å gjøre noe positivt for barna og ungdommen i AFSK er viktig. Jeg ønsker å bidra til å skape aktivitet og glede, sier Danielsen Rygh, liggende på knea for å snekre vant til treer-banene.

43-åringen har de to siste årene blitt mer og mer aktiv på «sletta» på Aursmoen. Han måker banene om vinteren, og holder gressbanene fine om sommeren.

– Det går med noen timer, og det blir bare mer og mer. Det er av egen interesse og veldig givende, forklarer Rygh.

Han har en sønn som spiller på G12, og tvillinger som spiller på G9 og J9. Og selvfølgelig er kona Hilde styremedlem i AFSK og lagleder på G12.

– Jeg jobber 14 dager på og 14 dager av, så de 14 dagene hjemme bruker jeg her på banene. Og selvfølgelig masse tid med barna både hjemme og med fotballen. Øystein (daglig leder Øystein Bråten, red anm.) introduserte meg som baneansvarlig, så da er jeg vel det, sier Odd Inge og smiler – noe han som regel gjør.

– Hvor mange timer går med?

– Nja, jeg tror jeg ligger på 200 timer i året nå, sier Odd Inge, mens han kvier seg litt.

Det er nok enda flere timer når han regner litt stille og rolig på det.

Daglig leder Øystein Bråten er takknemlig for frivilligheten.

– Veldig glad for å ha så nevenyttige karer i klubben, og treer-banene blir viktig for barna i de tidligste årene. Banene vil være åpne for både organisert og uorganisert bruk. Den vil skape enda mer aktivitet på anlegget, sier Bråten.

Banene skal stå klare i løpet av august, og klubben kommer til å invitere til en offisiell åpning når den tid kommer.