– Vi i Amedia er stolte av at våre mediehus er tettest på lokalsamfunn over hele landet. Som bruker av ALT får du tilgang til et stort mangfold av aviser, og til viktig journalistikk som gir økt forståelse av hele Norge. ALT er rett og slett en tjeneste som gjør vårt innholdsunivers mer tilgjengelig, sier Jostein Larsen Østring, nyhetsdirektør i Amedia.

Gjennom ALT kan du følge avisene du er mest interessert i og få sakene fra disse i en personalisert nyhetsstrøm.

Tjenesten har også en «oppdag»-funksjon der brukerne finner saker fra hele landet som er tilpasset den enkeltes interesser.

– I ALT kan våre +alt-abonnenter få en personlig forside med nyheter fra avisene de er interesserte i. I tillegg til nyheter fra Indres distrikt, kan du for eksempel følge Nettavisen, Smaalenenes Avis, Glåmdalen eller andre lokalaviser du måtte være interessert i, sier ansvarlig redaktør Arne Henrik Vestreng.

Norges største redaksjonelle nettverk

Indre Akershus Blad er endel av Amedia som utgjør Norges største redaksjonelle nettverk. Amedia er eier og utgiver av landsdekkende og lokale mediehus i hele landet, og har flere samarbeidende aviser og aviskonsern.

– Vi vet at mange av våre abonnenter har røtter i flere lokalsamfunn, og synes det er moro å holde seg oppdatert på nyheter fra andre deler av Norge. Med tilgang til ALT kan abonnentene våre få tilgang til journalistikk fra over 100 lokale og landsdekkende aviser og nettsteder på ett sted.

Du får tilgang til alt.no om du abonnerer på papiravisen eller har premiumabonnementet +alt i Indre Akershus Blad. Etter hvert vil det også komme en app som blir tilgjengelig i Appstore og Google Play.

+alt gir også tilgang til eAviser fra hele landet, direktesendt sport, inkludert kamper i OBOS-ligaen, og podkast-appen Untold.

Skal utvikles videre

Helt siden +alt ble lansert i 2020, har Amedia jobbet med å utvikle en tjeneste der brukeren lettere får tilgang til relevant stoff fra avisene de er interessert i.

Per 16. april hadde +alt over 360.000 abonnenter, dette inkluderer 200.000 som har tegnet abonnement selv, og 160.000 som nylig har fått tilgang gjennom sitt abonnement på papiravisen. Totalt har over 520.000 personer tilgang til +alt, enten gjennom sitt eget abonnement eller gjennom familiedeling.

– ALT viser virkelig hvor langt vi har kommet i vår digitale reise. Det er en tjeneste vi kommer til å fortsette å utvikle for å imøtekomme brukernes behov og ønsker. Jeg har stor tro på at tjenesten kommer til å ta en unik posisjon i det norske medielandskapet, og bli verdifullt for Indre Akershus Blad sine lesere, sier Ole Werring, produktsjef for ALT-tjenesten.