Blaker skolemusikkorps gleder seg over september. De fikk æren av å spille for Blaker IL, som nylig feiret 100 år, på Bruvollen.

– Å marsjere inn på fotballbanen og spille for jubilanten og vårt lokalmiljø var gøy og inspirerende, sier Stian Laurin Eriksen.

Snart er det duket for loppemarked på Bruvollen, hvor korpset ønsker alle velkommen til å levere lopper og til å kjøpe lopper.

– Loppemarked er en super dag i bygda hvor vi setter Bruvollen på kartet. Loppemarkedet er viden kjent, men vi får mange henvendelser på hvordan man kan levere lopper. Vi tar imot lopper på Bruvollen samfunnshus fra hver kveld fra mandag 19. til fredag 23. september, opplyser Eriksen som er takknemlig for alle bidrag.

Selve loppemarkedet vil være åpent lørdag 24. og søndag 25. september.

På scenen i samfunnshuset vil du finne Gørils skattekammer og utover i hele rommet er det leker, ting og tang, klær, bøker, julepynt, elektronikk, sko, sekker og mye mer.

– Vi krysser fingrene for fint vær og masse fine møbler ved parkeringsplassen, fortsetter Eriksen.

Loppegeneral Gøril Svardal har god oversikt over alle lister og alle oppgaver, og hun lover god servering til en rimelig penge til alle som kommer innom Bruvollen samfunnshus til helga.

LES OGSÅ: Kristin (17): – Veldig gøy når vi får til noe vi ikke trodde vi skulle få til

LES OGSÅ: – Endelig følger skolen vårt navn

LES OGSÅ: Gikk til topps i NM: – Nå er vi stolte og glade!