– Vi skal være folkelige og skape et godt miljø for alle

Klar for nye utfordringer: Elisabeth Melby Hagen er ikke redd for å satse. Til høsten flytter hun og Bent Ulseth i Aura Trening og Helse inn i nyoppussede lokaler.foto: anne enger mjåland

Klar for nye utfordringer: Elisabeth Melby Hagen er ikke redd for å satse. Til høsten flytter hun og Bent Ulseth i Aura Trening og Helse inn i nyoppussede lokaler.foto: anne enger mjåland

Artikkelen er over 3 år gammel

AURSKOG: Aura Trening og Helse-gründer Elisabeth Melby Hagen har fått mange positive reaksjoner etter at planene om nytt trenings- og helsesenter i Aurskog så dagens lys.

DEL

– Du og fysioterapeut Bent Ulseth har valgt å bryte ut av Trento og starter Aura Trening og Helse i Aurskog til høsten. Hva slags reaksjoner har dere fått blant publikum?

– Overveldende reaksjoner. Alt fra «high five» og tomler opp på butikken, til meldinger, telefoner og ikke minst alle positive kommentarer på vår facebook-profil. Det er rørende.

– Du arbeider som personlig trener. Hvorfor tror du dette fenomenet har slått an i Norge de siste årene?

– Folk har en mer stresset hverdag, og mange vil komme til dekket bord, og betaler gjerne en personlig trener for å slippe å tenke og bare gjøre det som skal til for å nå målet de har satt seg. Mye går på motivasjon, og jeg hører ofte «Dette hadde jeg aldri klart aleine hvis ikke du hadde vært her og pusha meg».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Hva er det beste ved å bo i Aurskog?

– Tilhørighet og være på hils med sambygdinger, slå av en prat og føle på patriotismen enten det være seg en A-kamp på kunstgresset eller å mimre om gamle og gode «Urskau-fester».

– Hva er det verste ved å bo i Aurskog?

– Jeg ser egentlig ingen negative sider ved å bo i Aurskog.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Din favorittidrett?

– Innerst inne er det fotball, for jeg vokste så å si opp i og rundt kiosken på Trampen og så alle hjemmekampene til Aurskog, og spilte fotball med gutta i grenda på Lierfoss.

– Hvem var din barndoms idol?

– Pippi Langstrømpe og Peter Lorimer fra Leeds United. Jeg hadde Leeds-fotballbag, til min brors store fortvilelse.

– Dere skal drive treningssenter i Norvent-bygget på Flateby, på grensa til Lierfoss. Dere er ikke redde for at det skal bli for lite sentralt?

– Nei, vi vet at dette senteret tilhører fase én av to, på en reise til sentrum av Aurskog. Trenings- og helsetilbudet vil være attraktivt selv med oppstart i et midlertidig oppusset lokale. Arealet er stort og vi vil kunne tilby en solid utstyrspark, et bredt gruppetreningstilbud og dyktige medarbeidere.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Hva er den viktigste suksessfaktoren for et treningssenter?

– Her ute er svaret miljøet. Å være folkelige, og å skape et godt miljø hvor alle skal føle seg likt ivaretatt og velkommen til enhver tid.

– Hva ser du helst på fjernsynet?

– En skikkelig god thriller/action-film med fart og spenning, à la Die Hard-filmene med Bruce Willis.

– Hva gjør du når du skeier ut?

– Da går jeg på en smell i lystig lag med gamle gode venner, lar det stå til og satser på at jeg alltids finner veien hjem igjen.

Artikkeltags