Vitne så sjåføren løpe fra stedet – deretter startet politijakta

Personbil kjørte ned lyktestolpe og havnet oppå autovern. Fører av bilen ble sett løpende av et vitne - hundepatruljen, helikopter og flere patuljer ble satt inn i søket etter føreren. Hundepatruljen fant føreren etter et kort søk. Det er mistanke om promillekjøring.

Personbil kjørte ned lyktestolpe og havnet oppå autovern. Fører av bilen ble sett løpende av et vitne - hundepatruljen, helikopter og flere patuljer ble satt inn i søket etter føreren. Hundepatruljen fant føreren etter et kort søk. Det er mistanke om promillekjøring. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet fant bilen med knust frontrute og airbagen utløst.

DEL

(Romerikes Blad) Hendelsen skjedde i 03-tida natt til onsdag på Frogner i Sørum.

– På stedet lå en bil på autovernet. Airbagen var utløst og frontruta knust, men det var ingen personer der da politiet ankom, sier operasjonsleder Arild Ruud i Øst politidistrikt.

Ikke lenge etter ringte et vitne til politiet.

– Vedkommende hadde set en person løpe fra stedet, sier Ruud.

Ifølge RB-fotograf Remi Presttun som var på stedet like etter, var både politihelikopteret, flere ordinære patruljer og hundepatruljen på stedet.

Ikke lenge etter fant politiet en mann de mistenker for å ha stått bak kjøringen.

– Vi gikk spor og fant vedkommende ikke veldig langt unna. Det viste seg å være bileier og vi mistenker at han har kjørt i beruset tilstand, opplyser operasjonsleder Ruud.

Mannen i 30-årene fra Nannestad ble framstilt for blodprøvetaking.

Bilen ble tauet inn.

Her er synderen: – Det viser seg dessverre at lukta stammer fra oss 

Artikkeltags