Nå jakter kommunen daglig leder for svømmehallen

NY SVØMMEHALL: Slik blir svømmehallen seende ut når den står ferdig om et år. Parkeringsplassen ligger mellom rådhuset og hallen. Modell: Halvorsen & Reine AS

NY SVØMMEHALL: Slik blir svømmehallen seende ut når den står ferdig om et år. Parkeringsplassen ligger mellom rådhuset og hallen. Modell: Halvorsen & Reine AS Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

BJØRKELANGEN: Aurskog-Høland kommune skal ansette daglig leder i 100 prosent stilling ved det nye svømmeanlegget som bygges på Bjørkelangen. 

DEL

Anlegget åpner ved skolestart 2018, og daglig leder skal tiltre senest 3. april. Søknadsfristen er 3. desember.

Kommunen skriver på sin hjemmeside at tilsetting vil skje med forbehold om kommunestyrets godkjenning av budsjettet 18. desember. Det heter blant annet at «vi søker en leder som evner å utvikle vårt nye svømmeanlegg til et naturlig valg for de som søker mosjon, trening og velvære». Den daglige lederen får oppgaver knyttet til prøvetaking, renhold, personalledelse og økonomistyring, «som daglig leder vil du ha ansvar for alt som knytter seg til driften av badeanlegget, herunder også daglig renhold og kiosksalg».

Kommunen overtar badeanlegget til sommeren 2018, så personen som ansettes vil følge innkjøring av anlegget og planlegge driften.

Ansatte som skal utgjøre teamet av badevakter skal rekrutteres og kurses. Markedsføring, og inngåelse av avtaler med faste brukere av anlegget som skoler og svømmegrupper, blir også blant arbeidsoppgavene.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken