To ulykker på kort tid: – Det er svært glatt flere steder!

RIKSVEI 159: Her står bilen i grøfta på sletta mellom McDonalds og Statoil på riksvei 159 i Lørenskog.

RIKSVEI 159: Her står bilen i grøfta på sletta mellom McDonalds og Statoil på riksvei 159 i Lørenskog.

Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi har fått rapporterer om glatte veier flere steder på Romerike.

DEL

Fredag morgen går Statens vegvesen ut og advarer mot stedvis glatte veier. Også i bynære strøk på Romerike og resten av Østlandet.

– Vi har allerede fått en del meldinger fra trafikanter som er ute og kjører. Blant annet fra riksvei 159 i Lørenskog, sier trafikkoperatør John Slinning i Statens vegvesen til rb.no.

Trafikkoperatøren forteller at mannskaper er ute for å gjøre tiltak.

– Det vil blant annet bli saltet der det trengs. Det gjøres også andre tiltak der lokale forhold krever det, sier Slinning.

Som vanlig er oppfordringen å ikke kjøre med sommerdekk.

– I tillegg gjelder det å ta det med ro og kjøre etter forholdene, sier Slinning.

Nytt godt år for eiendomsrikingene, men Peter ønsker seg svensk skattesystem: – Kanskje man skal flytte til Charlottenberg? 

To ulykker på kort tid

Nødetatene på Romerike har fredag morgen rykket ut på to ulykker. Først fikk de melding om en utforkjøring på riksvei 163 ,veien under E6, ved Lørenskog stasjon ved 06.15-tida. Rett etterpå fikk de melding fra riksvei 159.

– Der er det en bil som har kjørt av veien på sletta mellom McDonalds og Statoil rett før Kloppakrysset. Føreren fra utforkjøringen ved Lørenskog stasjon er tatt med til Ahus for sjekk. Det meldes om svært glatte veier flere steder på Romerike, sier operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistirkt Romerike til rb.no.

rb.no følger situasjonen!

Artikkeltags