Åpent møte om fremtidens biler

Inviterer: Sørum Ap, her ved gruppeleder Mona Mangen og Lars Tallhaug, inviterer til åpent møte om hydrogen torsdag.

Inviterer: Sørum Ap, her ved gruppeleder Mona Mangen og Lars Tallhaug, inviterer til åpent møte om hydrogen torsdag.

Artikkelen er over 3 år gammel

SØRUMSAND: Fire av Norges fremste eksperter på hydrogenbiler kommer til Sørumsand for å lære innbyggerne mer om framtidens kjøretøy.

DEL

KUN 29 kr ut året! Lokalavisen når det passer deg.

Torsdag 17. november arrangerer Sørum Ap åpent møte i kommunestyresalen på Sørumsand. Tema er hydrogenbiler i transportnæringen, og bakgrunnen er kommunens egen klima- og energiplan der to punkter om hydrogen er vedtatt:

  • Sørum kommune skal ved utskifting av egne kjøretøyer skifte til nullutslippsbiler der dette er praktisk mulig. Man skal løpende vurdere Hydrogen som drivstoff der dette vil være teknisk og økonomisk mulig å gjøre.
  • Sørum kommune skal bidra til at det etableres en stasjon for fylling av Hydrogen på Sørumsand.

For å lære mer om dette framtidens drivstoff, kommer fire av landets ledende eksperter på området til Sørumsand denne dagen.

– Vi ser rundt oss at samfunnet er på vei inn i en omstillingsprosess fra bensin og dieselbiler og over til biler uten utslipp. For oss i Aurskog-Høland og Sørum er det viktig å være våkne når verden forandrer seg fordi det er da det dukker opp nye næringsmuligheter, sier Lars Tallhaug i Sørum Ap til indre.no.

Artikkeltags