Advarer mot glatte veier etter to ulykker

Vegtrafikksentralen har ett godt råd til trafikantene.

DEL

(Romerikes Blad) Rundt klokka 18.50 lørdag kveld kom meldingen om en trafikkulykke på E6 i nordgående retning ved Haurseterkrysset i Eidsvoll.

– Der har én bil gått i autovernet. Det blir rapportert tilbake at det var svært glatt på strekningen ulykken skjedde, opplyser operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til rb.no.

Han forteller videre at det satt sju personer i bilen som havnet i autovernet.

Sendt til legevakta

– Det har gått bra med de involverte. Én person hadde et kutt, mens en annen var litt i sjokk. Alle er fraktet til legevakta på Jessheim for en sjekk, sier operasjonslederen.

Bare 35 minutter tidligere kjørte en bil med to personer av veien og gikk rundt i Sogndalsveien på Gardermoen. Det var to personer i bilen – begge var oppegående da politiet kom til stedet.

– Én av dem hadde noe smerter i hodet og nakken, sier operasjonsleder Sandberg.

Salter ved behov

Trafikkoperatør Jeanette Andresen i Statens vegvesen sier til RB at det har fryst på, på flere veier på Romerike.

– Det kan fortsette å fryse på, på de mindre veiene nå i kveld, så det er veldig viktig å avpasse farten, sier Andresen.

Hun forteller videre at det har regnet mye gjennom hele dagen og at det kan være vanskelig å forutsi hvor på veiene de glatte partiene er.

– Har dere iverksatt noen tiltak for å forhindre flere hendelser?

– Entreprenørene våres er allerede godt i gang med salting der det er behov. Vi vil også opprettholde kontakt med dem utover kvelden.

Artikkeltags