Kjøperne av Fjeld Bygg og Trelast leter etter flere steder å etablere seg

Interesserte i Romerike:  Styreleder i Gausdal landhandleri Jesper Holte (f.v), eier Torbjørn Seielstad, daglig leder Audun Løhre og daglig leder i eiendomsseslkapet Åge Melbø. Foto: Asmund Hanslien

Interesserte i Romerike: Styreleder i Gausdal landhandleri Jesper Holte (f.v), eier Torbjørn Seielstad, daglig leder Audun Løhre og daglig leder i eiendomsseslkapet Åge Melbø. Foto: Asmund Hanslien

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Del abonnementet ditt med andre i familien!

Gausdal landhandleri drømmer om å ekspandere enda flere steder på Romerike. De har kjøpt Fjeld Bygg & Trelast AS på Løken, og leter etter tomt i Eidsvoll.

Gausdal landhandleri overtar Fjeld Bygg & Trelast AS på Løken i Aurskog Høland med virkning fra januar 2017. De tar over de ansatte, men setter også inn noen av sine egne. Der er målet å omsette for noen titalls millioner. For øyeblikket leter de også etter lokaler i Eidsvoll.

– Vi har faktisk fått tilbud om et par-tre muligheter i der nå. Etableringen i Eidsvoll ser vi veldig positivt på. Vi skal til Eidsvoll, det er vi 99 prosent sikre på, sier styreleder Jesper Holte i Gausdal landhandleri.

– Et område i vekst

Holte forteller at de håper på å etablere seg i grunnlovsbygda så fort som mulig.

– Eidsvoll er interessant på grunn av demografien og utviklingen. Det er et område i stor vekst, spesielt Råholt/Dal, og det er der vi ønsker å etablere oss, forteller han.

Han tror at utviklingen i Eidsvoll kommer til å vokse i raskt tempo, og sammenlikner det med Gardermoen og Ullensaker.

– I begynnelsen gikk det ganske rolig der, før det tok fullstendig av. Det tar tid å etablere seg, men vi har stor tro på Eidsvoll, forteller han.

Suksess på Jessheim

Gausdal landhandleri har 15 forretninger i Norge. De passerer 1,2 milliarder kroner i omsetning i år, sysselsetter cirka 400 årsverk, og satser på en omsetningsøkning på 100–200 millioner årlig. På Romerike har de fra før av en avdeling på År nes og en avdeling på Jessheim.

– Årnes går bra, og den på Jessheim går veldig bra, mye bedre enn forventet og budsjettert, sier Holte.

Tar i mot tomteforslag

Nå ønsker de å ekspandere enda flere steder på Romerike. – Romerike er et område som er veldig interessant for oss. Med den på Løken har vi tre forretninger på Romerike, men målet er å komme opp i fem, sier han.

Han forteller at området Nittedal/Hakadal er spesielt interessant.

– I Nittedal/Hakadal har vi lenge vært på jakt, men det er dessverre få næringstomter der. Vi tar gjerne imot tomteforslag på det området, oppfordrer Holte.

Gausdal Landhandleri har ambisjon om å åpne ett nytt byggevareutsalg årlig.

Artikkeltags