– Uten sponsorer, ingen mart'n

STØTTER OPP: Ekteparet Randi og Morthen Bakke er to av Aurskogmartens trofaste støttespillere. Bildet er fra fjorårets folkefest, da paret fikk hedersprisen. Her sammen med martensgeneral Knut Roger Grøtli og konferansier Jan Egner (t.h.)

STØTTER OPP: Ekteparet Randi og Morthen Bakke er to av Aurskogmartens trofaste støttespillere. Bildet er fra fjorårets folkefest, da paret fikk hedersprisen. Her sammen med martensgeneral Knut Roger Grøtli og konferansier Jan Egner (t.h.) Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

72 små og store bedrifter støtter opp om årets utgave av Aurskogmart'n.

DEL

– Uten sponsorene hadde det ikke blitt noe av den årlige folkefesten til glede for stor og små. I år har vi fått med 72 små og store bedrifter. Det setter vi umåtelig stor pris på, sier martensgeneral Knut Roger Grøtli.

Han sier at alle bidrag i utgangspunktet betyr like mye, men legger ikke skjul på at bidragene fra hovedsponsorene Aurskog Sparebank og Bakke er helt avgjørende for å kunne tilby et program med topp og bredde.

– Banken og Bakke har virkelig bidratt til å utvikle Aurskogmart'n fra år til år – ikke bare som økonomiske støttespillere. Ekteparet Randi og Morthen Bakke og representanter fra Aurskog Sparebank er også flinke til å komme med gode innspill, forteller Knut Roger Grøtli i martenskomiteen.

Artikkeltags