Klare for å rocke på hjemmebane

KONSERTKLARE: Ørjan Paulsen (t.v.) og Lars Marius Wølneberg i Screams of Scarlet er klare for Kjempetyst lørdag.foto: r. ødegård

KONSERTKLARE: Ørjan Paulsen (t.v.) og Lars Marius Wølneberg i Screams of Scarlet er klare for Kjempetyst lørdag.foto: r. ødegård

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Tidligere har de spilt ti år sammen i metalbandet Decay. Lørdag står Lars Marius Wølneberg, Arnstein Moen, Per-Erik Ingjer og Jan Fredrik Olberg nok en gang på samme scene – men med forskjellige band.

DEL

FINSTADBRU:Screams of Scarlet, med Wølneberg på vokal, topper plakaten. Blakerværingen har bosatt seg på Øvre Haugfeltet i Aurskog og spiller således på hjemmebane i Aurskog Golfpark.

– Vi spiller melodiøs og kommersiell metal. Jeg lover en svingende og heftig opplevelse for alle som dukker opp, sier 28-åringen.
Wølneberg ble lokalkjendis for alvor da han sang Queen-slageren «The Show Must Go On» sammen med Team Aurskog i Bjørkelangen Sportshall i 2013.

Vokalprestasjonen bergtok de 1.000 tilskuerne. Wølnebergs gamle kumpaner Per-Erik Ingier og Jan Fredrik Olberg fra Blaker og lierfossingen Arnstein Moen varmer opp lørdag, med sitt nye rock-a-billy-band Ponderosa.

Karene serverer coverlåter i en litt annen sjanger enn Screams of Scarlet, så det blir noe for enhver smak i Kjempetyst-lokalet, der konsertene går av stabelen lørdag.

– Vi har spilt sammen i to år, og turnert Vestlandet og hatt en del spillejobber i Oslo. Målet er selvfølgelig verdensherredømme. Det blir uansett kult å spille hjemme, avslutter Wølneberg.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken