Helt Vilt-gutta har menyen klar

HELT VILT: Stig Henrik Hoff (t.v.) og Danièl Rougè Madsen hadde suksess med Helt Vilt på TV2. Nå kommer de til Bjørkelangen.Foto: TV2

HELT VILT: Stig Henrik Hoff (t.v.) og Danièl Rougè Madsen hadde suksess med Helt Vilt på TV2. Nå kommer de til Bjørkelangen.Foto: TV2

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

BJØRKELANGEN: Gled deg til Helt Vilt-gutta kommer til Stuttreist & Himlaga på Bjørkelangen lørdag. Med seg har de en tre-retters Aurskog-Høland- meny!

DEL

KAMPANJE! Få full digital tilgang og papiravisen i fire uker for kun 49,-

– Vi gleder oss veldig og håper at værgudene er på vår side, sier kjendiskokken Daniel Rougé Madsen til Indre Akershus Blad.

Sammen med jaktfrelste Stig Henrik Hoff utgjør Madsen Helt Vilt-duoen, kjent fra serien på TV2. Gutta kommer til Bjørkelangen på lørdag med Helt Vilt-bilen, dikt, sanger, artige historier og ikke minst en splitter ny, treretters meny med råvarer fra Aurskog-Høland.

– Et spennende oppdrag! Vi har laget en meny bestående av blant annet abbor, rådyr og blåbær. På lørdag skal vi lage retten fra Helt Vilt-bilen, kanskje med hjelp fra publikum, sier Daniel Rougé Madsen.

Rettene skal være såpass «enkle» at de kan serveres på alt fra kaféer til restauranter, og de kan til og med lages av «Hvermansen» hjemme på kjøkkenet.

– Råvarene er meget bra. Lokale produsenter og bidragsytere har jobbet godt, sier kokken.

– Dette blir kjempespennende. Vi håper at både lokale og eksterne restauranter og kafeer vil sette produktet på menyen, sier Ole Petter Bernhus fra Debio, som også sitter i prosjektgruppa for Stuttreist & Himlaga.

Foruten besøket fra Helt Vilt-duoen, skjer det veldig mye annet spennende under den første utgaven av Stuttreist & Himlaga. Arrangørene ønsker alle hjertelig velkommen.

Artikkeltags