Her er Indres nye styreleder

Artikkelen er over 3 år gammel

BJØRKELANGEN: Kjell Frostrud Johnsen (48) er Indre Akershus Blads nye styreleder.

DEL

Kjell Frostrud Johnsen er ansatt som ny administrerende direktør i Romerikes Blad og regiondirektør for Amedia Romerike/Innlandet. Han er også Indre Akershus Blads nye styreleder.

Frostrud Johnsen har bakgrunn  fra ulike medievirksomheter, blant annet som administrerende direktør for NRK Aktivum i perioden 2011 til 2015, og i Bulls Pressetjeneste. Han har tidligere jobbet i Egmont og Bonnier, og har de siste to årene jobbet som selvstendig konsulent innenfor ledelse, media og kommunikasjon.

– Vi er svært tilfreds med ansettelsen og å få en leder med så bred og relevant ledererfaring og -kompetanse. Han vil få en sentral rolle i å videreutvikle våre mediehus i en av våre største medieregioner, sier konserndirektør Pål Eskås.

Frostrud Johnsen blir administrerende direktør i Romerikes Blad som er det største mediehuset i Amedia. Som regiondirektør vil han som styreleder få ansvaret for å følge opp de øvrige avisene i medieregionen. Dette omfatter Oppland Arbeiderblad, Østlendingen, Glåmdalen, Ringerikes Blad, Hadeland, Indre Akershus Blad, Ringsaker Blad og Arbeidets Rett.

Samlet har regionen 235 ansatte og omsatte for 641 millioner kroner i 2016.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og samarbeide med alle de dyktige medarbeiderne i et konsern som leverer gode resultater knyttet til en ambisiøs digital innholdsstrategi. Oppgaven nå blir å videreutvikle gode forretningsmodeller som gjør at vi kan fortsette å lage kvalitetsinnhold som treffer leserne, sier Kjell Frostrud Johnsen.

48-åringen beskriver seg selv som en «digitaloptimist», og ser fram til å utvikle lønnsomme digitale løsninger.

– Det er viktig å holde tak i det gamle samtidig som vi må fortsette satsingen på det nye. Alternativet er ikke å ta papiret fra leserne, men å få dem med over på de digitale plattformene. Jeg er sikker på at betalingsviljen er der, sier Frostrud Johnsen som opplever jobben som administrerende direktør som å komme hjem.

Kjell Frostrud Johnsen begynner i jobben som ny administrerende direktør i Romerikes Blad i juni. Han overtar etter Ole-Jacob Mosvold som nå slutter i Amedia.

Artikkeltags