Gå til sidens hovedinnhold

– Vil gi det lille ekstra til alle som trenger helsetjenester

Artikkelen er over 4 år gammel

AURSMOEN: Etter 12 år som sykepleier i ulike kommuner på Romerike gjør Elin Skogly fra Aurskog noe nytt. Nå etablerer hun det private helse- og omsorgsforetaket Prima Omsorg på Nedre Romerike.

10 uker for 10 kroner! Lokalavisen når det passer deg.

Elin Skogly fra Aursmoen er en erfaren sykepleier som har lang fartstid fra offentlig sektor.

Lysten på å gjøre noe nytt og ikke minst tette det hun beskriver som hull i helse- og omsorgstjenestene kommunene tilbyr har gjort at hun starter privat praksis.

God start

– Jeg har lyst til å gi det lille ekstra som jeg ofte opplevde at man ikke fikk tid til i kommunene. Gjennom Prima Omsorg har jeg muligheten til å tilby dette uten forutsetning til alle som ønsker det, forteller hun.

Skogly er fornøyd med å være i gang med driften, og forteller om fornøyde kunder.

– Jeg har kommet godt i gang. Det er gøy. Dette har jeg tenkt på en stund og gjorde for alvor noe av det våren i fjor. Etter det har ballen rullet videre, sier hun og legger til at hun i starten gjør godt av ryktebørsen og gammelt nettverk.

Les også

– Grov inngripen i privatlivet til folk

 

Nedslagsfeltet for virksomheten er Nedre Romerike, hvor Elin Skogly er avdelingsleder. Hun vil primært operere i Fet og Sørum, mens kollegene Maria og Linda Skog vil håndtere Aurskog-Høland. Ann-Mari Johnsen skal dekke Rømskog.

– Men vi samarbeider om de som virkelig har helse- og omsorgsbehov, sier Elin Skogly.

Mange tjenester

Prima Omsorg er etablert flere steder i landet og har et bredt spekter av tjenester de tilbyr. Det vil også være tilfellet for avdelingen på Nedre Romerike.

– Vi vil gi praktisk assistanse, følgetjenester, stell og andre behov den enkelte måtte ønske, sier hun og viser til at tanken bak selskapet er å gi kunden det den trenger og ønsker seg enten det i eller utenfor hjemmet.

Utover sin lokale kjennskap er også de korte avstandene på Nedre Romerike noe som har vært viktig for etableringen.

– I Prima tilstreber vi at alle skal få samme person til samme tid. Det har vi mulighet til når vi har korte avstander å bevege oss mellom.

Kommentarer til denne saken