«Jakten»-paret Beatrice og Fredrik har kjøpt gård i nabobygda

TIL EIDSBERG: Beatrice Fjell og Fredrik Fjeld har kjøpt gård sammen i Eidsberg.

TIL EIDSBERG: Beatrice Fjell og Fredrik Fjeld har kjøpt gård sammen i Eidsberg. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fant hverandre gjennom TV2-programmet «Jakten på kjærligheten». Nå flytter de på landet. – Vi er overlykkelige og gleder oss til å flytte inn, sier Beatrice Fjell.

DEL

EIDSBERG: Det er Dagbladet som kan fortelle at realityparet Beatrice Fjell (25) og Fredrik Fjeld (27) velger å flytte fra Bærum til en gård i Eidsberg.

– Vi er overlykkelige og gleder oss til å flytte inn, sier Beatrice Fjell til avisen.

– Det er helt fantastisk. Det er en drøm som har gått i oppfyllelse. Både Fredrik og jeg har, også hver for oss, hatt en drøm med å kjøpe en gård, og da vi møtte hverandre var det en helt perfekt anledning til å kjøpe noe sammen. Jeg har begynt å pakke allerede, så jeg er klar, fortsetter Fjell.

Les også: Janne fra Hjellebøl deltar i år

Paret overtar gården 1. mai i år. Tomten er på 84 mål, og på tunet er det fem bygninger. Det inkluderer hovedhus, låve, bryggerhus, potetkjeller og et stabbur. Prisen er i underkant av fem millioner. Det skriver Smaalenenes Avis.

Gården har tidligere blitt brukt til dyrking av økologiske grønnsaker, noe som paret kommer til å fortsette med. Det kan også hende det blir ølbrygging på gården. Fredrik har nemlig lyst til å forsøke seg på dette, med korn fra lokalområdet.

Paret begynte så vidt å titte etter nytt hjem i fjor høst. Da snublet de over Eidberg-gården.

– Vi fikk egentlig sjokk av at vi fikk stedet. Det var helt perfekt. Vi trodde at vi måtte ut med mye mer enn det vi endte med. Vi er kjempeglade, avslutter Beatrice Fjell.

Artikkeltags