Politiet: – Vi skjønner at hun reagerte da hun så dette

ELGVOMMA: Slik lå elgvomma på bakken i tre deler. Fra avstand ser det mer dramatisk ut enn det faktisk er. FOTO: POLITIET

ELGVOMMA: Slik lå elgvomma på bakken i tre deler. Fra avstand ser det mer dramatisk ut enn det faktisk er. FOTO: POLITIET

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Kvinne trodde hun hadde funnet et lik pakket inn i plast.

DEL

KAMPANJE! Få full digital tilgang og papiravisen i fire uker for kun 49,-

Her er bildet av elgvomma som førte til at politiet rykket ut til Gansdalen i Fet mandag kveld. Tipset til politiet var at det så ut som det lå et lik pakket inn i plast i området.

– Det hele startet med en kvinne som gikk tur i området. Hun oppdaget dette og sendte et bilde til en mannlig bekjent. Han varslet politiet og sendte bildet til oss. Bildet var såpass uklart at vi rykket ut for å sjekke hva det dreide seg om, sier operasjonsleder Patrick Solberg i Øst politidistrikt.

– Ser ut som et lik

Etter å ha kommet i kontakt med den aktuelle kvinnen ble politiet geleidet til stedet og de kunne avkrefte likfunnet.

Operasjonsleder Solberg merket seg en kommentar i RBs kommentarfelt om at det måtte være mulig å se forskjell på et lik pakket inn i plast og en elgvom.

– Det er ikke så lett ut ifra dette bildet. Kvinnen gikk ikke noe særlig nærmere og elgvomma ligger i tre deler. Det ser unektelig rart ut, men det var altså en elgvom i tre deler. Vi skjønner at hun reagerte da hun så dette, for å si det sånn.

Ifølge politiet var det blodspor i området rundt der elgvomma lå.

Midt i elgjakta

Solberg minner om at vi er midt inne i elgjakta. Så det å finne lignende i skogen er ikke unaturlig.

Dette er ikke første gang en elgvom fører til reaksjoner. Tidligere i år omtalte RB en turgåer som ble skremt av en elgvom som lå ved Isakbekken i Lillestrøm. Viltnemnda hadde avlivet en elg på stedet og vommet ble liggende.

Artikkeltags