Gå til sidens hovedinnhold

Feiret nyåpning med sjokoladekake

Artikkelen er over 3 år gammel

SØRUMSAND: Mange tenåringer har vært involvert i oppussingen av ungdomsklubben på Sørumsand. Gjestene har strømmet til de nye lokalene.

Det som før var et kontorlandskap i Bankgården, er etter flere ukers oppussing forvandlet til bruksvennlige lokaler for ungdom.

Desibel byttet samtidig navn til Sørumsand ungdomsklubb, men tilbudet er stort sett det samme som før.

Biljard, Playstation, bordtennis, lufthockey og en god sofakrok – her er det godt å stikke innom etter skoletid og treffe kompiser og få nye venner.

På kjøkkenet kan det vanke noen småretter, og de voksne er alltid til stede for en prat.

– Vi har sambruk av lokalene med gruppa for psykisk helse/rus, jobbprosjektet «på vei til jobb» og aktiv fritid som har ukentlige aktiviteter i lokalene, forteller Svanhild Engen til Indre Akershus Blad.

I sommer begynte hun og Joakim Teien, som begge jobber i utekontakten og er klubbledere, å forberede åpningen av nye lokaler. Med seg på laget har de hatt flere ungdommer og andre brukere av klubblokalene. Foruten rørlegger- og elektrikerarbeider, har de gjort alt selv.

Det skaper tilhørighet.

– I de gamle lokalene pleide vi å ha besøk av mellom 15 og 35 ungdommer, og vi regner med at det vil bli minst like mange nå. På åpningsdagen var det 50 ungdommer innom, sier Teien.

Kommentarer til denne saken