– Knuste ruta, helte på bensin og tente på

KNUST: Her har noen knust seg inn i båten og helt inn bensin på innsida. Til alt hell tok det ikke skikkelig fyr i båten. FOTO: PRIVAT

KNUST: Her har noen knust seg inn i båten og helt inn bensin på innsida. Til alt hell tok det ikke skikkelig fyr i båten. FOTO: PRIVAT

Artikkelen er over 1 år gammel

Noen forsøkte å tenne på MS Øyeren natt til lørdag.

DEL

(Romerikes Blad) Ifølge styremedlem Marianne Bjølgerud i Øyeren båtservice AS finnes det overvåkingsbilder av en person ved båten ved 05-tida natt til lørdag.

– Denne personen har knust en rute, helt på bensin og tent på. Heldigvis har det ikke tatt godt nok fyr i båten, slik at brannskadene er små, sier Marianne.

MS Øyeren er ikke lenger i sesong og er derfor flyttet fra Lillestrøm båthavn til Øya i Fet, der den skal ligge for vinteren. Bjølgerud forteller at hærverket ikke får konsekvenser for driften.

– Nei, dette er noe vi vil ha utbedret før neste sesong. Men dette er veldig trist og svært unødvendig. Jeg skjønner jo ikke helt motivet her. Det er bare merkelig, sier Bjørlgerud.

Operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt Romerike sier til RB at de har gjort undersøkelser på stedet lørdag formiddag. Politiet luktet selv bensinen i båten.

– Det er konstatert at noen har knust et vindu og helt inn benin. Det er det vi jobber ut ifra. Vi har også hørt om overvåkingsbildene. Disse vil Fet og Rælingen lensmannskontor ta utgangspunkt i mandag, sier Årstein.

– Har dere noen andre observasjoner fra stedet?

– Nei, så om noen har lagt merke til noe på Øya i løpet av natta, så bes de ta kontakt med politiet, sier Årstein.

Artikkeltags