MC-fører i 60-åra omkom etter kollisjon med bil

DØDSULYKKE: En mann i 60-årene fra Nedre Romerike omkom da han kolliderte med en bil på fylkesvei 21 i Eidskog lørdag. Foto: ØYSTEIN ENGH

DØDSULYKKE: En mann i 60-årene fra Nedre Romerike omkom da han kolliderte med en bil på fylkesvei 21 i Eidskog lørdag. Foto: ØYSTEIN ENGH

Artikkelen er over 1 år gammel

Bekreftet død av lege på stedet.

DEL

(Romerikes Blad) Klokka 15.40 ble politiet i Innlandet varslet om en trafikkulykke rett vest for Vestmarka, på fylkesvei 21 mellom Setskog i Aurskog-Høland og Skotterud i Hedmark.

– Der er det en motorsykkel og personbil som har vært involvert. Alle nødetater rykket ut til stedet, også luftambulanse, og da legen kom til stedet ble mc-føreren bekreftet død, opplyser operasjonsleder Dyre Antonsen i Innlandet politidistrikt til rb.no.

Den omkomne mannen er i 60-åra fra Aurskog-Høland og de pårørende er ifølge politiet varslet om dødsfallet.

Veien stengt – avhører vitner

MC-føreren har kjørt mot Aurskog-Høland. Bilen har kjørt den andre veien. Operasjonsleder Antonsen sier til RB at de har en formening om hvordan ulykken har skjedd.

– Men vi må snakke med flere vitner før vi kan gå ut med hendelsesforløpet. Vi har allerede snakket med noen, men det er ennå for tidlig å si for sikkert hva som har skjedd, sier Antonsen.

Bilføreren er en mann i 30-åra fra Hedmark. Han slapp ifølge politiet fra ulykken uten fysiske skader. Han ble likevel fraktet til legevakta for en sjekk.

Fylkesvei 21 er i skrivende stund sperret for trafikk. Omkjøring er satt opp via Sverige og Sukkerveien. Det er foreløpig uklart når veien åpnes.

– Krimteknikere fra politiet er på stedet sammen med Ulykkesgruppa til Statens vegvesen. Det vil bli varslet når veien åpner, sier operasjonslederen.

Artikkelen oppdateres!

Artikkeltags