Par fra Høland skal kjempe om hus til 4 millioner kroner

Klare for TV-skjermen: Samboerparet Hans Andreas «Hansemann» Holmedal og Malin Fosser Malnes fra Løken.

Klare for TV-skjermen: Samboerparet Hans Andreas «Hansemann» Holmedal og Malin Fosser Malnes fra Løken. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

LØKEN: Samboerne Hans Andreas «Hansemann» Holmedal (36) og Malin Fosser Malnes (31) fra Løken er deltagere i TV 2-programmet «Huset», hvor det seirende paret vinner et hus til 4 millioner kroner.

DEL

– Hva i helvete er det kjerringa har meldt oss på, var Hans Andreas «Hansemann» Holmedals første reaksjon da hans samboer Malin Fosser Malnes fortalte om TV-programmet.

– I utlysningsteksten stod det «Har du lyst til å vinne et hus». Det svarte jeg selvfølgelig ja på. Jeg trodde aldri i verden at vi skulle bli blant deltagerne, men allerede dagen etter ringte TV 2, forteller Malnes til indre.no.

I dag bor paret på Løken. «Hansemann» (36) og Malin (31) drømmer om eget hus.

– Mye jobb!

– Hvis dere vinner, må dere flytte til Mogreina. Hva tenker du om det, Malin?

– Det må prøves! Mogreina er ei lita bygd, akkurat som der vi bor nå, sier Setskog-kvinnen som har gjort hølending av seg de senere årene.

– Hva tenker du om å bli sett av noen hundretusener på TV?

– TV-biten av det hele tenkte jeg lite på da jeg meldte oss på. Vi får tåle oppmerksomhet en periode, sier hun.

Paret drømmer om å stifte familie, men har satt dette på vent da de begge ønsker seg et hjem først. Det første møtet med «Huset» ble en sterk opplevelse for paret.

– Det var mye mer jobb enn vi hadde forestilt oss på forhånd! Det var bare spikerslag å se i huset. Men jeg kan fortelle at vi fortsatt er samboere. Det er jo bra, sier Malin Fosser Malnes og ler.

I «Huset» på TV 2 skal fire par pusse opp hvert sitt hus på Mogreina ved Jessheim. Paret som seerne stemmer fram, vinner huset til en verdi av om lag 4 millioner kroner

Programleder Klaus Sonstad mener seerne har mye å se fram til.

– Vanvittig forandring

– Seerne kan glede seg til å se den vanvittige forandringen enkelte deltagere går gjennom; fra å være usikre, famlende og unøyaktige langt bak i feltet, til plutselig å knekke koden, brette opp ermene og vise seg verdig dommernes gunst. Det tror jeg vil inspirere mange sofa-oppussere, sier Klaus Sonstad.

Paret som seerne stemmer fram, vinner huset de har pusset opp.

– Dette er oppussingsprogrammet med stor O! Fire par har samme fantastiske drøm: Muligheten til å vinne sin egen enebolig til en verdi på rundt fire millioner kroner. En bolig de har bygd opp selv, sier Sonstad.

Programmet har premiere på TV 2 onsdag 8. mars.

Artikkeltags