– Her har vi ikke spart på noe

Prosjektleder Kenneth Kvebek (t.v.), arkitekt Maria Gracheva-Westrøm og designer Mads Molvik er sikre på at boligene til Initio Eiendom AS blir godt mottatt i markedet.

Prosjektleder Kenneth Kvebek (t.v.), arkitekt Maria Gracheva-Westrøm og designer Mads Molvik er sikre på at boligene til Initio Eiendom AS blir godt mottatt i markedet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

BJØRKELANGEN: Tre USA-spirerte praktboliger, med møbler inspirert fra Paris, er under oppføring i Festningsåsen.

DEL

Siden Initio Eiendom inngikk avtale om å kjøpe seks utviklingstomter i Festningsåsen i desember, har veien vært svært kort til oppstarten for bygging av en enebolig og en tomannsbolig.

De tre boligene vil stå ferdig for salg i løpet av sensommeren og høsten.

Selskapets designer, Mads Molvik, har sammen med arkitekt Maria Gracheva-Westrøm vært toneangivende for designet av boligene. De legger ikke skjul på at dette er boliger med høy standard.

– Eneboligen som vi nå bygger i Festningsåsen er på 274 kvadratmeter, og dette er en «one of a kind»-bolig som vi ikke kommer til å bygge maken til, sier Initios designer Mads Molvik.

– Vi har lagt stor vekt på høy kvalitet, med gjennomført moderne stil og design. Her har vi ikke spart på noe, sier Molvik.

På toppen av åsen oppføres en tomannsbolig, som er noe mindre enn eneboligen.

– Men vi har også her lagt stor vekt på design og kvalitet. Dette er boliger for den kresne som vil ha moderne fasiliteter og liker kontinental design. Vi er sikre på at markedet på Bjørkelangen tar godt i mot våre boliger, fortsetter han.

Selskapet har fortsatt fire utsiktstomter igjen i Festningsåsen 3, og vil fra høsten av begynne å bygge ut disse med seks nye boliger dersom salget av de tre første går smidig.

Initio Eiendom AS mener de har funnet en nisje gjennom å oppføre mellomstore og store unike luksusboliger, utviklet og tilpasset de ulike utsiktstomtene. Inspirasjon for boligene henter selskapet fra USA, og er tilpasset det norske klimaet og geografi.

Når boligene er ferdig blir de stylet med møbler og interiør, basert på inspirasjon fra blant annet Paris.

– Vi utvikler boliger som er tilpasset hver enkelt tomt. Dette innebærer at de aller fleste boligene er forskjellige og unike, noe som også gjelder de boligene vi fører opp her i Festningsåsen, sier Molvik.

Vårt mål har helt siden oppstart vært at å vise at det går an å bygge moderne praktboliger med vekt på design og kvalitet til overkommelige priser, noe jeg mener vi har lyktes godt med, fortsetter han.

Artikkeltags