Søker digitalsjef

Søker ny leder: Alette Eldøy fra Momoen er informasjonskonsulent i Aurskog-Høland kommune.

Søker ny leder: Alette Eldøy fra Momoen er informasjonskonsulent i Aurskog-Høland kommune. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

BJØRKELANGEN: Nye Aurskog-Høland og Rømskog kommune søker etter digitaliserings- og innovasjonssjef.

DEL

Aurskog-Høland og Rømskog jobber for å bli en av landets mest fremtidsrettede kommuner. Nå satser kommunene på digitalisering av tjenestene og bedre kommunikasjon med innbyggere og starter med å rekruttere en digitaliserings- og innovasjonssjef.

– Kommunene søker en digitaliserings- og innovasjonssjef som vil få totalansvar for å lede den digitale utviklingen, samt ha ansvar for kompetanseløft internt i kommunen og eksternt mot kommunens beboere, forteller informasjonskonsulent Alette Marie Eldøy i Aurskog-Høland kommune.

Digitaliserings- og innovasjonssjefen skal være ansvarlig for digitalisering i den nye kommunen. En viktig del av jobben vil være kartlegging og identifisering av muligheter knyttet til digitalisering. Stillingen vil rapportere til administrasjons- og HR-sjefen.

– Den rette personen vil få muligheten til å påvirke utviklingen i kommunen. Derfor er det viktig med en bred forståelse av prosesser og utvikling i en organisasjon. De trenger en stødig leder som vet hvordan man kan utnytte dagens og morgendagens teknologi til stadig bedre tjenester. Hovedmålet er å skape en moderne, framtidsrettet og attraktiv kommune, sier Eldøy.

Artikkeltags