Kårer årets bedrift i Aurskog-Høland

KÅRER AURSKOG-HØLANDS BESTE BEDRIFT: Stig Vormeland (t.v.), Vegard Tønsberg, Erik Bakke og Carl Fredrik Havnås i Aurskog-Høland Utvikling.

KÅRER AURSKOG-HØLANDS BESTE BEDRIFT: Stig Vormeland (t.v.), Vegard Tønsberg, Erik Bakke og Carl Fredrik Havnås i Aurskog-Høland Utvikling.

Artikkelen er over 3 år gammel

BJØRKELANGEN: Aurskog-Høland kommunes servicepris vil ikke bli delt ut for 2016. Istedet lanserer Aurskog-Høland Utvikling den nye prisen Årets bedrift i Aurskog-Høland.

DEL

2 måneder for 49 kroner! Lokalavisen når det passer deg.

I motsetning til Serviceprisen, der publikum stemte fram sin favoritt, med en jury som hadde litt å si, er det kun en jury som kårer Årets bedrift i Aurskog-Høland.

– Juryen består av et bredt utvalg av medlemmer fra de ulike næringsforeningene i kommunen, forklarer Erik Bakke i Aurskog-Høland Utvikling til Indre Akershus Blad.

Carl Fredrik Havnås i juryen forteller at de har sett på en rekke kriterier for hvordan de skal kåre vinneren.

– Superlokal forankring, vekst i omsetning og resultat de siste tre årene og kvalitet på produktet, er blant faktorene vi vektlegger. Kriteriene er ikke helt ulike de som legges til grunn når årets gaselle-bedrifter skal kåres, slår Havnås fast.

Premien er et diplom, blomster, heder, og sist, men ikke minst, ære.

Prisen deles ut under Aurskog-Høland-konferansen i audiotoriet ved Bjørkelangen videregående skole 15. februar.

Artikkeltags