Bjørn Henry og kollegene får lengre reisevei

SAMMEN: Bjørn Henry Holtet og de tre andre ansatte i Norasonde på Bjørkelangen flytter lageret til Sørumsand.

SAMMEN: Bjørn Henry Holtet og de tre andre ansatte i Norasonde på Bjørkelangen flytter lageret til Sørumsand.

Artikkelen er over 1 år gammel

BJØRKELANGEN/SØRUMSAND: De to avdelingene i Norasonde-gruppen her i dikstriktet samles nå på Sørumsand. – Brukerne vil ikke merke noen forskjell, lover avdelingsleder Bente Lise Moe.

DEL

Norasondegruppen er et offentlig aksjeselskap som er eid av kommuner og fylkeskommunen. De har nærmere 60 års erfaring som arbeidsplass og med sin veiledning og arbeidsformidling for mennesker med ulike og sammensatte bistandsbehov. Bedriften er også leverandør av et stort spekter tjenester og produkter til offentlig og privat sektor. Her i distriktet har de fram til nå hatt to avdelinger. På Sørumsand driver de blant annet med arbeidstrening, korttidsutlån av hjelpemidler, trygghetsalarmer og arbeidsinkludering mens de på Bjørkelangen drifter Aurskog-Høland kommunes hjelpemiddellager. Nå satser de på samlokalisering i Sørum.

– Det vil gi bedre synergier og en større fleksibilitet  å slå seg sammen og likevel opprettholde dagens kvalitet, mener Bente Lise Moe som er avdelingsleder på Romerike.

I disse dager går det derfor flere flyttelass med dusjstoler, rullestoler og rullatorer fra Serviceveien på Bjørkelangen til Glasshuset i Blakervegen på Sørumsand.

– Vi får nå en større fleksibilitet. Våre brukere oppsøker dessuten sjelden på lageret for selv å hente hjelpemidler på Bjørkelangen, vi har kjørt ut utstyret til dem og det vil vi fortsette med. Dermed vil ikke brukerne merke noen forskjell, forsikrer hun.

Arbeidsleder, hjelpemiddeltekniker og kjentmann Bjørn Henry Holtet er en av fire som nå skal begynne å pendle til Sørum.

– Det er helt ok og jeg tror brukerne fortsatt vil være fornøyde når vi kommer med hjelpemidlene på døra deres, mener han.

– Vi beholder den lokale forankringen på Bjørkelangen og fortsetter med det samme mannskapet som er lokalkjente. Det er viktig for å kunne yte god service. Vi vil opprettholde vår kvalitet på vår leveranse i henhold til avtalen med Aurskog Høland kommune, forklarer Holtet.

Artikkeltags