12 Norwegian-kanselleringer til og fra Oslo lufthavn onsdag

Det siste Norwegian-flyet av typen Boeing 737 MAX 8 som ankom Oslo Lufthavn tirsdag kveld. Det europeiske luftrommet er midlertidig stengt for ulykkesflyet etter at to maskiner av samme type har styrtet med noen få måneders mellomrom. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Det siste Norwegian-flyet av typen Boeing 737 MAX 8 som ankom Oslo Lufthavn tirsdag kveld. Det europeiske luftrommet er midlertidig stengt for ulykkesflyet etter at to maskiner av samme type har styrtet med noen få måneders mellomrom. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Norwegian er i full gang med å booke om passasjerer etter at Boeing 737 MAX 8-flyene er satt på bakken. Flyselskapet lover at alle berørte får direkte beskjed.

DEL

Sent tirsdag kveld var det for onsdag registrert sju Norwegian-kanselleringer blant avgangene og fem kansellerte ankomster ved Oslo lufthavn, ifølge Avinors oppføringer. På Bergen lufthavn var det ingen kanselleringer, og ved Trondheim lufthavn var det registrert en kansellering blant ankomstene onsdag.

– Berørte passasjerer får direkte beskjed. Alle andre skal forholde seg som normalt. Vi slår sammen flygninger, som betyr at de alle fleste som blir berørt, får ny avgangstid samme dag, sier kommunikasjonsrådgiver Tonje Næss til NTB.

Norwegian har til sammen 18 fly som er satt på bakken.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken