Gå til sidens hovedinnhold

Norgesmesterne ble kåret til tross for store værutfordringer

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Setskog IF avholdt i helgen det norske mesterskapet i maratonpadling på Setten og 95 utøvere tok turen til Aurskog-Høland. Ordfører Gudbrand Kvaal stilte villige opp og åpnet sitt første NM med ordførerkjedet om halsen og en fin tale om vassdraget vårt.

Etter flere uker med sol og sommervær skapte tordenværet noen utfordringer denne dagen, uten at verken de 95 kajakkpadlerne eller den store dugnadsgjengen fra SIF så ut til å få noe dårligere humør av det. Da løpet til dameklassen måtte avbrytes på grunn av lyn i nærområdet, samlet deltaktere og støtteapparatet seg i festivalteltet og bidro til vaffelpenger i klubbkassa.

Arrangementet ble avholdt med noen spesielle tiltak for arrangement under Covid-19. Blant annet sjeket SIFs funksjonærer inn alle lagledere og utøvere ved ankomst, slik at grensen på 200 ble overholdt.

Ettersom det ikke avholdes like mange konkurranser som vanlig, hadde også Silkeborg Kajakklubb fra Danmark tatt turen til Setskog. Danske utøvere kan ikke bli norske mestre, men de bidro sterkt til å heve nivået på konkurransene.

I vind og sprutregnsøndag ettermiddag kunne Setskog IF pakke sammen og nok en gang ta imot gratulasjoner om et vellykket arrangement.

Kommentarer til denne saken