Norgesmesterne ble kåret til tross for store værutfordringer

Lokale tilskuere fant seg plasser med god oversikt langs Settens bredd.

Lokale tilskuere fant seg plasser med god oversikt langs Settens bredd. Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Setskog IF avholdt i helgen det norske mesterskapet i maratonpadling på Setten og 95 utøvere tok turen til Aurskog-Høland. Ordfører Gudbrand Kvaal stilte villige opp og åpnet sitt første NM med ordførerkjedet om halsen og en fin tale om vassdraget vårt.

Etter flere uker med sol og sommervær skapte tordenværet noen utfordringer denne dagen, uten at verken de 95 kajakkpadlerne eller den store dugnadsgjengen fra SIF så ut til å få noe dårligere humør av det. Da løpet til dameklassen måtte avbrytes på grunn av lyn i nærområdet, samlet deltaktere og støtteapparatet seg i festivalteltet og bidro til vaffelpenger i klubbkassa.

Stevneleder Unni Frøjd-Nilsen i samtale med ordfører Gudbrand Kvaal.

Stevneleder Unni Frøjd-Nilsen i samtale med ordfører Gudbrand Kvaal. Foto:

Arrangementet ble avholdt med noen spesielle tiltak for arrangement under Covid-19. Blant annet sjeket SIFs funksjonærer inn alle lagledere og utøvere ved ankomst, slik at grensen på 200 ble overholdt.

Ettersom det ikke avholdes like mange konkurranser som vanlig, hadde også Silkeborg Kajakklubb fra Danmark tatt turen til Setskog. Danske utøvere kan ikke bli norske mestre, men de bidro sterkt til å heve nivået på konkurransene.

I vind og sprutregnsøndag ettermiddag kunne Setskog IF pakke sammen og nok en gang ta imot gratulasjoner om et vellykket arrangement.

Grillmester Leif Bråthen måtte jobbe hardt for å servere burgere til nesten 100 sultne toppidrettsutøvere.

Grillmester Leif Bråthen måtte jobbe hardt for å servere burgere til nesten 100 sultne toppidrettsutøvere. Foto:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken