– Det å ha noen å spille sammen med, har betydd alt for meg

BLI MED PÅ WORKSHOP: På storband-workshopen får alle deltagerne mulighet til å spille i band.

BLI MED PÅ WORKSHOP: På storband-workshopen får alle deltagerne mulighet til å spille i band. Foto:

–  Det er en stor glede for meg å kunne bidra med å gi dagens unge musikere denne muligheten, sier Jarle Storløkken.

DEL

Nå inviterer han ungdom mellom 14 og 20 år til storband-workshop i høstferien, som arrangeres av Skedsmo Musikk- og kulturskole og Romerike Storbandfestival. Sistnevnte har 10-årsjubileum i år og feirer det blant annet med workshop for ungdom. Deltakerne vil øve inn et program, som fremføres på Storbandfestivalen på Lillestrøm Kultursenter lørdag 12. oktober 2019.

– Det er altfor mange som sitter på gutte- eller jenterommet med en laptop, mic og et keyboard og spiller for seg selv. Det ønsker vi å unngå ved å tilby dem et miljø, noe å spille sammen med. Det er har vært sinnssykt viktig for meg selv å ha noen å spille sammen med. Miljøet betyr så mye – det å ha et band eller et ensemble! Selv er jeg veldig glad i storbandformatet. Dette blir utrolig moro, sier Jarle Storløkken, som også har fått med seg to dyktige med-instruktører på laget, nemlig Marius Tobias Hoven på brass og Andre Roligheten på saxofon.

Workshopen tilbyr instrumentgrupper for trompet, trombone, saksofon, piano, bass, gitar, perkusjon og vokal.

Vil du være med?

Workshopen avholdes fra onsdag 2. oktober til fredag 4. oktober på dagtid. Det vil også bli en gjennomkjøring før Storbandfestivalen lørdag 12. oktober. Øvelsene vil holdes på Skedsmo musikk- og kulturskole rett ved Lillestrøm stasjon.

For å melde deg på, se Romerike Storbandfestivals nettsider før 15 september.

STORBAND: – Ungdom mellom 14 og 20 år er hjertelig velkommen til storband-workshop, sier (f.v.) Eirik Gaaseide, Jarle Storløkken og Rune Brakestad fra Romerike Storbandfestival.

STORBAND: – Ungdom mellom 14 og 20 år er hjertelig velkommen til storband-workshop, sier (f.v.) Eirik Gaaseide, Jarle Storløkken og Rune Brakestad fra Romerike Storbandfestival. Foto:


Artikkeltags