Gå til sidens hovedinnhold

Frir til seniorene med gullkorn fra Einar, Arvid og Øystein!

Artikkelen er over 2 år gammel

BJØRKELANGEN: Lørdag bør de godt voksne kjenne sin besøkelsestid og besøke Kulturarena Aurskog-Høland, eller kultursalen, som den allerede heter på folkemunne.

Det er duket for nostalgi og humor når Sørum storband i år har plukket fram store slagere fra Chat Noirs revyhistorie.

Her er låter av både Arvid Nilssen og Øystein Sunde, men hovedsakelig av Einar Schanke.

LES OGSÅ: Ta heller en øl og en grandis hjemme i stua!

– Schanke satt som direktør på Chat Noir på slutten av 1960-tallet og ville fylt 90 år i år, noe som også en god grunn til å feire ham denne kvelden. Låtene er hentet fra hans album Nevergreens, forteller Jostein Kopperud i Sørum storband,

Nevergreens kom ut i 1996 og er arrangert for Sørum Storband av Kjell Eriksen. Eriksen, som selv jobbet mange år på Chat Noir, vil også bidra under konserten med et sett av gode anekdoter fra tiden der.

Bjørkelangingen Kopperud forklarer at Sørum storband først spiller ett sett med standard storbandlåter før Rolf Erik Syversens orkester spiller i pausen.

– Etterpå kommer solist Jon Bjørnstad. Jon har stått på scenen som både skuespiller og sanger i et utall forskjellige settinger. Med sin smørsang og lune humor, vil han denne kvelden gi oss et lite innblikk i hvordan det var å sitte på Chat Noir og oppleve de store revyene under glansdagene. Så «tenn lampa på bordet» og gi deg hen til et unikt og minnerikt tilbakeblikk på norsk revy, forklarer Kopperud og røper samtidig at forestillingen i kultursalen denne kvelden passer aller best for de godt voksne.

LES OGSÅ: Ansatte 62-åring: — Seniorer er en ressurs

I pausen spiller en gammel kjenning og en av Bjørkelangen musikkfestivals grunnleggere, Rolf Erik Syversen og hans orkester.

Kommentarer til denne saken